Inaugurat el 1971 per Emili Pujolas i Victòria Canalias, ofereix una carta de plats de la cuina catalana, creativa i de temporada amb tota la varietat dels sabors de la comarca. El xef és Pere Colom, a qui dóna suport la seva esposa, Mónica Pujolas, filla dels propietaris. El servei és amable i familiar. El celler té unes 65 referències. La decoració és moderna. Compta amb un parc infantil per a nens i disposa d’apartaments.
Especialitats de la casa
– Fetge d’ànec amb codony i oli de vainilla: 9,75 €
– Aletes de xai rostides amb salsa de Ratafia i graten de patates: 12,90 €
– Mandonguilles de senglar amb melmelada de gerds: 11,50 €
– Mató amb poma rostida i cruixent de sucre: 4,50 €
– :
– :
– Menú diari: 15,50 €
– Menú festius: 21,00 €
– Vi de la Casa: Sinols D.O. Empordà, 17,00 €