Fina Puigdevall va convertir el 1990 una bella masia centenària en un agradable restaurant en què ofereix una línia de cuina catalana d’avantguarda, utilitzant productes de la zona. Compta amb un ampli celler amb 400 especificacions, que rep la cura de la sommelier Anna Bus-quets. Dirigeix la sala Manuel Puigvert. El juny de 2002 van inaugurar una important reforma al restaurant, que ha quedat molt innovador, avantguardista i modern, utilitzant materials que no han patit cap alteració, com ferro i vidre. Des de fa uns anys té una estrella Michelin. Disposa d’un nou espai per celebracions, banquets i esdeveniments projectat per l’equip d’arquitectes RCR Aranda Pigem Vilalta, que han obtingut el Premi Pritzker d’Arquitectura 2017.
Especialitats de la casa
– Fesols de Santa Pau, de beina brisa, collita de 2011, amb buifarra de Perol: 21,00 €
– Bacallà, pilpil, raïm moscatell, oli de bitxo, escorces: 29,00 €
– Albergínia cremada, mel, cafè, llet d’ovella: 26,00 €
– Mató gelat, nous garapinyades, melmelada de tomàquet: 9,00 €
– :
– :
– Menú degustació, 95,00.:
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €