És el restaurant de l’hotel Termes Montbrió que aquesta Guia el va distingir com Restaurant de l’any 2001 i que darrerament ha renovat el seu equip directiu i ha iniciat una destacada línia gastronòmica que sorprèn molt gratament a tots els comensals. El nou xef David Ovejo ofereix una molt bona una cuina tradicional mediterrània amb tocs personals i curada presentació dels plats. Ingredients ben treballats que aporten elaboracions plenes de sabors i textures, fruit de la llarga experiència del cap de cuina. Disposa de diferents menjadors amb capacitat de fins a 300 comensals, perfecte per a bodes i esdeveniments privats; situat a l’edifici d’estil modernista, al costat de l’Aquatonic, i a l’estiu sopar a la terrassa és una delícia. La maître és Reme Moreno. La carta de vins té unes 60 referències. A l’estiu compte amb una molt agradadable i romàntica terrassa a l’aire lliure.
Especialitats de la casa
– Gaspatxo de síndria amb tàrtar de gambes
– Risotto d’alberginia fumada i galeta de formatge amb taronja
– Secret ibèric, caramel de vi i noodies cruixents
– Rèmol amb patates forneres i verduretes tomajades
– Arròs amb llamàntol (min. 2 per.)
– Coulant de xocolata amb gelat de vainilla
– Menú d’estiu: 35 €
– Menú Entrecôte RocBlanc: 35,00 €