És el restaurant de l’hotel Cal Llop, que va néixer, a l’any 2006 de la mà del matrimoni format per Waldo Bartolomé i Cristina Jiménez. Té una cuina senzilla, de productes propers i línia catalana, a càrrec del propi Waldo. Forma part de l’Associació Priorat Enoturisme, que agrupa a 55 empreses de la zona per promocionar i divulga la cultura del vi i de l’oli a la comarca. Ofereix un menú tancat per 25 euros o la possibilitat de combinar plats amb tapes.
Especialitats de la casa
– Crema de verdures amb ceps: 8,50 €
– Conill amb cargols: 14,50 €
– Llobarro al forn a l’aroma de fonoll: 12,50 €
– :
– :
– Tarta tatin amb gelat de vanilla: 5,50 €
– Menú: 27,00 €
– Menú degustació: 44,00 €
– Vi de la Casa: Cuvée Cal Llop Tetam, 17,00 €