Després del seu brillant pas pel restaurant Arcs de Tarragona, els germans Aixalà van inaugurar el maig de l’any 2005 aquest restaurant que ocupa una vella masia centenària de la família, ben restaurada i habilitada com a restaurant. Daniel, als fogons, ofereix amb la seva depurada tècnica culinària cuina tradicional de mercat mediterrània a la qual imprimeix el seu toc personal. No falten plats de la seva genialitat, al costat d’altres de la cuina clàssica catalana, als quals infon la seva personalitat. David atén els tres menjadors de la planta b. El 2014 aquesta guia el va designar “restaurant de l’any”
Especialitats de la casa
– El nostre pop de sempre fet al forn de llenya: 20,90 €
– Arròs de bolets, pluma ibèrica, foie i tòfona d’estiu,: 20,90 €
– Costella gran de vaca a la brasa (maduració 30/40 dies ) mínim dues persones: 29,15 €
– Llobarro salvatge a l’espatlla a l’estil Orio (mínim dues persones: 29,15 €
– Mar i muntanya, peus de porc desossats, bolets, gambes: 18,70 €
– Paisatge de xocolata amb brownie i melmelada de maduixa: 8,50 €
– Menú: 33,00 €
– Menú degustació: 49,50 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €