Acomençaments del 2019 el restaurant ha dut a terme unes importants reformes. S’han remodelat totalment les instal·lacions del primer pis de l’establiment, al que ara s’hi pot accedir també en ascensor, reubicant el menjador privat i els serveis i guanyant un nou menjador elegant, en la línia del de la planta baixa. Un pas important que se suma al donat fa pocs anys amb el canvi generacional, passant al capdavant de la cuina l’Arnau Bosch, que substitueix al seu pare Joan, el qual conjuntament amb la seva dona, Montse, porta la direcció de les sales. L’Arnau ofereix una exquisida cuina d’autor, moderna, actualitzada, sense perdre les arrels de la tradició que durant dècades ha mantingut la casa. El celler té més de mil referències i està a cura del sommelier Oriol Granados. Cal destacar també la varietat de pans elaborats per l’Eva, la dona de l’Arnau, que fa també els “panettones “que s’exposen a l’entrada del restaurant i que es poden comprar. L’Acadèmia Catalana de Gastronomia va atorgar a l’Arnau Bosch el”Premi al cuiner jove i emprenedor”, perquè, després de tres generacions i seguint les directrius del seu pare, Joan Bosch, ha sabut continuar en aquest projecte respectant la tradició culinària del país, però amb la vista posada en una constant renovació, amb una cuina, marinera de base mediterrània i de mercat, evolutiva i avantguardista. Per això ocupa l’elit dels millors restaurants de les comarques tarragonines i des del 1984 té l’estrella Michelin.
Especialitats de la casa
– Amanida de llamàntol del país amb guacamole i encenalls de parmesà: 33,00 €
– Pop a la brassa, puré d’albergínia fumada, cansalada caramell·itzada: 24,00 €
– Arròs negre Can Bosch: 19,00 €
– Tronc de lluç de palangre: 29,00 €
– Filet de vaca de Girona: 29,00 €
– Crema d’ametlla, texturas de llimona i canyella: 11,00 €
– Menú tradició: 44,00 €
– Menú degustación: 77,00 €
– Vi de la Casa: , 17,00 €