Bruixes de Burriac és el restaurant gastronòmic de l’hotel Gran Claustre, d’Altafulla, que ocupa un espai minimalista i elegant, amb entrada independent de l’hoTel. Disposa d’una innovadora cuina oberta que permet al comensal seguir en directe la cocció dels seus plats, que elabora, com sempre amb professionalitat i mestratge, el xef Jaume Drudis, dintre d’una línia creativa de temporada i de mercat. Al capdavant del menjador, que contrasta modernitat en el conjunt arquitectònic antic, amb pedra vista, assolint un ambient distingit I alhora molt agradable. El celler és ampli i acull unes 80 referències de vins i caves. La Guia Gourmand el va designar ”Restaurant de l’any 2012”. L’hotel – restaurant pertany al Segell gastronòmic de la Generalitat de Catalunya. La seva oferta culinària consta d’una carta en la qual el comensal pot triar un primer (entre 8), un segon (entre 6) i un postre (entre 5). Participa a les Jornades Gastronòmiques del municipi.
Especialitats de la casa
– Terrina de foie – marbre de figa cuita en Malvasia: 20,00 €
– Filet de vedella Limousine poelé – Belly ibèric lacat d’acàcia – polenta: 26,50 €
– Caldereta de llamàntol com a bord: 50,00 €
– Steak tàrtar de vedella animent clàssic: 25,00 €
– Confit d’espatlla de xai guisat melós al forn amb farigola i jus, amb espinac Macaire: 26,50 €
– Mató i candi de mel d’acacia: 8,00 €
– Menú de temporada: 33,00 €
– Menú experiència vegana: 33 €
– Menú experiència del mar: 55 €
– Menú sensorial:65,00 €
– Vi de la Casa: DO Montsant, 17,00 €