Degut a la pandèmia només está obert pels hostes de l’Hotel i ofereix un buffet gastronòmic. Continua sent el millor restaurant de la Val d’Aran, de cuina autòctona, tradicional i de mercat, amb influències franceses, que elabora Andreu Vidal, fill d’Irene España, amb el suport de Pere Graupera. Productes de gran qualitat i la saviesa culinària fruit dels estudis fan possible aquests exquisits plats. El menjador és molt agradable i acollidor. La singular amabilitat d’Irene i la seva jove Mª. José Bardolet, culminen la felicitat dels comensals en aquesta casa, que va néixer el 1974. Celler amb unes 90 referències.
Especialitats de la casa
– Pop amb aligot, salsa tallada de marialluïsa i cruixent de pernil ibèric
– Risotto de moixernons amb perigourdina i tòfones amb rap arrebossat a l’anglesa
– Morro de bacallà de casa Rovira confitat amb faves tendres i pil pil d’alls negres
– Garrí cruixent rostit sobre trinxat de ceps, col i patata amb suc de pernil ibèric
– Pernilet de pularda farcit de foie gras i tòfona en el seu suc rostit
– Vellut d’avellanes amb crema de iogurt casolà