En mans de la família Parellada des de fa set generacions, la Fonda Europa és la més antiga de Catalunya doncs la seva inauguració es remunta al 1771. Situada al centre de Granollers, ha esdevingut un emblema de la ciutat éssent declarada Patrimoni Municipal. En un ambient familiar, ofereix una cuina tradicional catalana de línia popular. Al capdavant dels fogons, el xef Andreu Fernández i com a cap de sala, Ezequiel Alonso. El celler, de més de 40 referències a preus molt ajustats, a cura del sommelier Manel Sánchez. Ideal per a acollir reunions d’empresa i celebracions familiars, la Fonda disposa de salons privats amb totes les facilitats i A la planta superior, l’hotel de 3 estrelles guardonat amb un Premi FAD d’Interiorisme. El restaurant també disposa de terrassa.
Especialitats i preus:
Canelons Fonda Europa, 14,00€
Paella Parellada, 16,80€
Cargols sofregits a la llauna,12,50€
Sípia, mandonguilles i peu de porc, 12,80€
Cap i pota, 11,80€
Xai del Montseny a les dotze cabeces d’all, 18,50€
Semifred de canyella, 6,00€
Vins del celler: DO Montsant, 7,80€
Menú migdia: 20€
Serveis:
Aire condicionat. 4 salons privats.
En mans de la família Parellada des de fa set generacions, la Fonda Europa és la més antiga de Catalunya doncs la seva inauguració es remunta al 1771. Situada al centre de Granollers, ha esdevingut un emblema de la ciutat éssent declarada Patrimoni Municipal. En un ambient familiar, ofereix una cuina tradicional catalana de línia popular. Al capdavant dels fogons, el xef Andreu Fernández i com a cap de sala, Ezequiel Alonso. El celler, de més de 40 referències a preus molt ajustats, a cura del sommelier Manel Sánchez. Ideal per a acollir reunions d’empresa i celebracions familiars, la Fonda disposa de salons privats amb totes les facilitats i A la planta superior, l’hotel de 3 estrelles guardonat amb un Premi FAD d’Interiorisme. El restaurant també disposa de terrassa.
Especialitats i preus:
Canelons Fonda Europa, 14,00€
Paella Parellada, 16,80€
Cargols sofregits a la llauna,12,50€
Sípia, mandonguilles i peu de porc, 12,80€
Cap i pota, 11,80€
Xai del Montseny a les dotze cabeces d’all, 18,50€
Semifred de canyella, 6,00€
Vins del celler: DO Montsant, 7,80€
Menú migdia: 20€