Després de 2 anys de tancament, l’històric restaurant de L’Indret, va reobrir a l’estiu de 2015, gràcies a la iniciativa dels germans Robles, Paulino i Pedro, antics treballadors de la casa que van recuperar l’equip d’abans per continuar, millorant, la trajectòria d’aquest emblemàtic espai gastronòmic. Amb un horari molt ampli ofereix la possibilitat de començar la jornada amb un saborós bufet de desdejuni i acabar-la amb un sopar sofisticat, podent gaudir durant del dia d’una suggerent carta que inclou totes les exquisideses de la tenda Semon i del mercat; excel·lents i singulars productes com, caviar, salmó, en blinis i nius, i el foie que són els reis de la casa. El xef, Jose Manuel Sansano, elabora una cuina de temporada amb productes molts frescos amb una bona relació qualitat/preu. Els dos petits menjador són un marc molt agradable de decoració clàssica que dirigeix amb encert Juan Cardeñas. El celler té unes 80 referències de vins, caves i champagnes. A destacar el menú migdies en el que el comensals pot triar entre 3 entrants, 3 segons i 3 postres, per 21,00 euros, així com les suggerències del dia. Tota la rebosteria es fa al restaurant.
Especialitats de la casa
– Blini o niu de salmó fumat amb salsa de dill: 15,00 €
– Croquetes de pernil i pollastre: 7,50 €
– Ragout de cranc reial amb arròs pilaf: 30,00 €
– (Turbot, llobarro, aurada, lluç) salvatge: s/m
– Bacallà confitat amb espinacs i “orejones: 18,00 €
– Pastís sácher amb maduixa: 5,00 €
– Vi de la Casa: DO Rioja, DO Ribera de Duero i DO Catalunya, 14,00 €