Propietat de casa Teixido, ofereix una bona cuina de muntanya, de temporada i de mercat. Ocupa una borda típica d`Andorra, amb una gran graella a la vista dels comensals on s’elaboren les carns. El menjador principal té una llum tènue i un conseguit ambient intimista i agradable amb la decoració rústica. Disposa en total de tres menjadors amb una capacitat per a unes 200 persones. El director del restaurant és Delfin Rodrigues que també exerceix les funcions de sommelier del celler que conté unes 85 referències. Des del 2017 ha introduït alguns plats de peix i marisc l’oferta culinària i ha augmentat la varietat de vins a la carta.
Especialitats de la casa
– Llenguado a la planxa: 19,50 €
– Cargols de Lleida a la llauna: 16,00 €
– Turbot salvatge al forn amb verduretes: 25,00 €
– Filet de vaca vieja: 25,00 €
– Mitjana de poltre del paí: 25,00 €
– Tatin de poma, amb gelat de vainilla: 7,50 €
– Menú gastronòmic: 28,00 €
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €