Situat al cor de la parròquia d’Encamp es troba la Borda Vella, un restaurant de muntanya que transmet les sensacions de les antigues cases andorranes. Una parella emprenedora, Gemma Cardona i Jordi Guimó, estan al cap davant des del juny de 2013 d’aquest establiment acollidor i on un pot gaudir de la bona taula. Amb una aposta culinària internacional, mediterrànea i de muntanya, aquest típica borda andorrana treballa amb matèries primeres d’alta qualitat i es poden degustar diversos foies, una deliciosa hamburguesa de Wagyu o unes vieires que transporten al comensal lluny de les muntanyes. La cuina utilitza quasi exclusivament productes ecològics, des dels ous i les carns fins les hortalisses. De la cuina se n’encarrega la Gemma, en elaboracions d’entre els quals destaquen la carn D.O. Andorra, peix i steak tàrtar. La sala, amb una capacitat per a 52 comensals, la dirigeix en Jordi, que també té cura del celler amb unes 140 referències de vins.
Especialitats de la casa
– Amanida de pernil i pedrers d’ànec amb sorbet de gerds i vinagreta de Mòdena: 10,50 €
– Filet de bou amb salsa de foie i tòfona blanca: 21,50 €
– Tataky de llom de salmó amb litxi, pinya i raïm confitats en oli i llet de coco: 16,25 €
– Pota de pop escaldat a la borda amb crema parmentier “a la gallega”: 15,75 €
– Bacallà a baixa temperatura sobre llàgrima de crema de pebrot escalivat, tinta de calamar i fideus de cruixent d’arrò: 17,50 €
– Tatin de pera amb gelat de crema de pinyó reial: 6,25 €
– Menú: 12,75 €
– Vi de la Casa: Honoro Vera Garnatxa de Calatayud, 12,00 €