Dins de l’Hotel W Barcelona, en la planta E de l’emblemàtic establiment, en un marc privilegiat per sobre de la platja i observant la ciutat des del mar es troba el nou repte de Carles Abellán plé de sabor a mar, amb una posta en escena espectacular, recreant sabrosos menjars mariners evolucionats. El prestigiós xef català, ofereix una cuina mediterrània amb el seu toc personal. Mereix especial esment l’impressionant disseny del restaurant i la magnìfica terrassa amb vista al mar. Ampli celler.
Especialitats de la casa
– “Papas aliñás” sevillanes amb verat: 10,00 €
– Albergínia en adob andalús: 11,00 €
– Ostres fregides amb ous de salmó picant: 16,00 €
– Carpaccio de gamba a l’al: 32,00 €
– Arròs de gamba a l’all: 34,00 €
– Milfulls de mató amb mel i pinyons: 14,00 €
– Menú del Mar de Carles Abellan: 76,00 €
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €