ZALACAÍN | Madrid

ZALACAÍN | Madrid

QÜALIFICACIÓ: 9,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Clàssica

ADREÇA

Álvarez de Baena, 4.
28006 Madrid.

HORARIS

De 13,15 a 16,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca dissabte migdia i diumenge, Setmana Santa i agost

La primera etapa de Zalacaín comença en 1973 quan Jesús María Oyarbide funda el restaurant; la segona quan pasa a ser part del Grup LaFinca sota la presidència de Luis García Cereceda en 1995; i en 2017, comença la tercera després d’una important renovación obrint de nou a l’octubre, a punt de cumplir 45 anys i després de quatre mesos de reforma. Va ser el primer restaurant espanyol a aconseguir 3 estrellas Michelín (1987). Actualment gaudeix d’un perfecte equilibri entre el tradicional i la innovació, entre la cuina i la sala, i entre l’experiència del seu equip de sempre i l’embranzida de les seves noves incorporacions. Un magnífic equip format per Carmen González com a directora, Roberto Giménez com a “maître” i Julio Miralles com Executive Xef, que va començar a la casa en 1992. Zalacaín preserva l’atmosfera d’un lloc llegendari incorporant vitalitat i frescor a un projecte que es postula, no solament com una icona de la gastronomia a Madrid, sinó també com a referència al món empresarial i polític, amb una cuina de màxima qualitat que preserva els sabors de sempre de l’establiment. El projecte de remodelació i decoració elaborat per l’equip de ’LaFinca Arquitectura i Disseny’, ha aconseguit crear ambients únics tant a la seva sala principal com en els seus mítics reservats que s’obren a la llum dels seus jardins. Un dels majors canvis que ha experimentat ha estat a nivell de decoració que es caracteritza per jugar amb la llum i formes orgàniques en els seus dissenys concedint a materials com la pedra, el ciment o el cristall una agilitat excepcional. Té un aforament màxim de 120 persones. La carta de vins conté gairebé mil referències. Una proposta que segueix el deixant de la filosofia impregnada en la dissenyada per Custodio López Zamarra, però actualitzada ara pel sumiller Raúl Miguel Revilla. En aquesta tercera etapa Zalacaín preserva la cuina de qualitat, les bones bases i el producte de temporada amb una millor percepció visual que rep el client sobre el plat però mantenint els sabors de sempre d’aquest restaurant.

Especialitats de la casa

– Petit búcaro Don Pío (ous de guatlla, salmó fumat i caviar ’Beluga’): 48,00 €
– Amanida de llamàntol blau: 45,00 €
– Menestra de verdures de temporada amb pernil D.O.: 26,00 €
– Raviolis farcits de bolets, foie i tòfona: 33,00 €
– Steak tartar Zalacaín: 29,00 €
– Crêpes Zalacaín: 14,00 €

– Menú degustació: 98,00 €
– :

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

91 561 48 40

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T18:37:05+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top