VORAMAR | Altafulla

QÜALIFICACIÓ: 7,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Marinera

ADREÇA

Pons d’Icard, s/n.
43893 Altafulla.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dilluns i gener. A l’hivern tanca els vespres excepte per reserves

L’any 2007 el matrimoni format per en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat en marxa 4 anys abans, amb el nom de Cal Vitali, davant de la platja d’Altafulla, on hi havia hagut anteriorment un camping. Amb el temps, aquest restaurant familiar s’ha anat ampliant i actualment constitueix un lloc molt recomenable per assaborir una bona cuina marinera, en la que destaquen els arrossos, peixos o mariscs, mirant al mar que queda a unes 20 passes i la platja que és a tocar. A l’establiment s’hi pot entrar també per la terrassa, que quan fa bon temps està molt sol·licitada. Té diversos menjadors de pedra vista i decoració marinera, per a un total de 150 comensals. El servei és atent i amable. La Gemma s’encarrega dels fogons i la seva especialitat són els arròssos en diferentes elaboracions com ja hem apuntat. És recomanable tenir en compte els suggeriments fora de carta segons les compres diàries i començar amb uns platets per compartir, com el pop a la gallega catalanitzat, navalles o musclos del Delta de l’Ebre, calamars amb ceba, carxofes en temporada, gambes a l’all, etc. Posteriorment s’ha incorporat a la cuina la filla del matrimoni, Sara. En la seva trajectòria gastronòmica ha aconseguit nombrosos Premis per els seus plats creatius presentats. El 2016 ja va aconseguir el Primer Premi “La Xoixeta Ruta de Tapes Bruixes d’Altafulla” el 2016, que repetiria també amb el Primer Premi en les 3 següents edicions, incloent la última del 2021 amb el plat pa de shitake, tataki de presa ibèrica amb emulsió de foie (deconstrucció del arròs guanyador). (4 Primers Premis de 5 edicions). També va obtenir el Primer Premi “Mejores arroces de España” el 2017. I va ser la guanyadora del primer programa “Pop Up Xef”, de TV3 amb el plat tàrtar de gamba vermella i gamba blanca de Palamós. Aquesta bona tasca davant dels fogons es pot apreciar en aquest històric restaurant familiar. La carta de vins conté una quarentena de referències. Cal destacar que ofereix cuina per celíacs.

Especialitats de la casa

– Gambes a l’allet: 15,90€
– Carpaccio de bacallà: 15,40€
– Paella de peix i marisc: 18,90€
– Llobarro a la planxa: 19,70€
– Llamàntol al forn: 29,90€
– Puding Voramar: 3,40€

– Menú: 16,50€

– Vi de la Casa: DO Tarragona, 7,20€

Serveis

Aire condicionat. Terrassa. 2 menjadors privats de 25 a 70 comensals. Admet gossos a la terrassa. Plats vegans, vegetarians i sense gluten.

PREU MITJÀ:

35€

CONTACTE

977 650 630

Web

CAPACITAT:

150 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2021-08-31T13:15:27+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top