VIA VENETO | Barcelona

VIA VENETO | Barcelona

QÜALIFICACIÓ: 9,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

clàssica

ADREÇA

Ganduxer, 10-12. Barcelona
08021 Barcelona, Barcelona.

HORARIS

Horari d’13,00 a 15,45 i de 20,45 a 23,15. Tanca del 1 d’agost al 11 de setembre (inclosos).

PREU MITJÀ: 80,00

CONTACTE

CAPACITAT:

95 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Amb més de 50 anys d’història, és tot l’exemple d’un restaurant magnífic, per la seva cuina, servei, celler i decoració. Al capdavant hi ha els seus propietaris, dos grans professionals, Josep Monje, que l’any 2013 va entrar com acadèmic de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i el seu fill Pere Monje, nomenat també l’any 2013 millor Director de Sala per jurat dels Premis Nacionals de Gastronomia, que compten amb un excel·lent equip humà. Decoració de luxe i estil modernista “belle epoque”. Servei excepcional amb els “maîtres” Javier Oliveira i Luis González. Un dels cellers més complets del país, a càrrec del sommelier José Martínez, que es pot visitar si es demana i que té més de 15.000 ampolles i unes 1.500 referències. La cuina és catalana de mercat està a càrrec del xef David Andrés, al capdavant d’un equip de 15 professionals. Disposa de 5 varietats de pa d’elaboració pròpia. La capacitat del menjador és de 70 comensals i de 95 als salons privats. Moltes distincions merescudes avalen la trajectòria professional de Josep Monje, que va rebre l’any 2013 les ’Claus d’Or de Barcelona’; i de Via Veneto. Col·labora anualment amb les Escoles d’Hostaleria més prestigioses del món, espanyoles, americanes, belgues, franceses i portugueses. El restaurant té una estrella a la Guia Michelin. Cal destacar les iniciatives gastronòmiques amb gran èxit, com són els menús gastronòmics de temàtica concreta, com el de la tòfona negra i blanca (en temporada), el de Primavera i el Gran Menú històric. Els seus comensals disposen d’un espai per gaudir de la sobretaula amb un gran assortiment de licors.

– Canelons farcits de pollastre raça Prat “Pota blava 26,00 €
– Arròs sucarrat d’anguila del Delta i galeres de la Barceloneta 28,50 €
– Rostit en el seu propi suc “a la presse” (el gran clàssic de Via Veneto des de l’any 1967 39,50 €
– Filet de bou ”Charolais” en “tagliatta” amb puré “parmentier” i salsa de tòfona negre 38,50 €
– Bunyols de xocolata i avellana amb vel de cacau i gelat tha 14,00 €
– DO Penedès 33,00 €
– Menú degustació: 80,00 €
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 12-jul.-19

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-03-06T19:05:13+01:00January, 2020|DESTACAT V, Restaurants|0 Comments