VALMAS | Barcelona

VALMAS | Barcelona

QÜALIFICACIÓ: 7,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Mallorca, 235 Barcelona
08008 Barcelona, Barcelona.

HORARIS

Tanca dilluns i diumenge i a l’agost. De 12,00 a 16,30 i de 20,00 a 00,00 hores

Restaurants_VALMAS _Barcelona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

25 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

El primer que sorprèn d’aquest original restaurant de l’Eixample, que va néixer a començaments del 2018, és la seva singular i agradable decoració, bohèmia, informal, amb discrets tocs canalles, en un petit local, estret i llarg, que abans va ser llibreria. Aquí es desenvolupa la innovadora proposta de la cuinera granadina Melissa Herrera. El primer que trobem és el bar sense barra; després tres menjadors diferents i al final una terrassa a l’aire lliure. Grans quadres avantguardistes i poemes de la xef adornen les parets i no falten detalls de bon gust. La segona sorpresa és que no hi ha carta i després contestar el comensal sobre les seves al·lèrgies i negatius gustos arriba a la taula un menú sorpresa, amb les compres diàries del mercat del “Ninot” i de la “Boqueria”, on selecciona els millors productes de temporada segons l’oferta disponible. Cal destacar el treball de cada plat en el qual es combinen amb encert productes per aconseguir contrastos de gustos i textures. Platerets per compartir plens de creativitat i frescor, d’una gastronomia de fusió que afegeix tocs orientals als nostres ingredients locals.
La cuina és mediterrània i de fusió, i s’adapta a tots els gustos i necessitats: carnívors, vegetarians, vegans, sense gluten… Els clients arriben, s’asseuen i expliquen a la Natalia Jokiel, alma mater i responsable de sala, si tenen molta gana (quants plats voldran) i responen a un breu qüestionari (intoleràncies, al·lèrgies, gustos, preferències…). Totes aquestes dades es traslladen immediatament a la cuina. La xef es posa llavors a la feina i elabora receptes segons el seu rebost, inspiració, humor i les indicacions donades pels comensals. Els platerets van arribant a taula, sempre pensats per compartir. En aquest el moment en què els clients descobreixen el que van a degustar. En resum, no hi ha ni carta ni menú. Cal tenir una confiança plena en la creativitat i gust de la xef, que realitza una proesa canviant diàriament les seves propostes culinàries creatives i ajustant-les a les indicacions dels comensals. És com un joc gastronòmic. Un menú sorpresa de la Melissa, que evidencia la passió que sent per la cuina, la seva tècnica als fogons i la seva imaginació per elaborar uns plats d’autor, jugant amb els gustos i textures que canvien diàriament, segons les compres.

– Croquetes de pollastre de corral amb cansalada d’ibèric i salsa “syracha” 10,90 €
– Seitons en vinagre amb “calçots” al vapor, avellana fregida i “romesco” de miso 10,90 €
– Crestes de tapioca farcides de guatlla, amb un guisat de salsa a l’estil Hong Kong 10,90 €
– Crema de patates amb escabetx, cebetes al vapor i espatlla de conill rostit 10,90 €
– Arròs caldós amb fons de galeres i pèsols del Maresme cruixents 10,90 €
– parfait de xocolata amb gelat de violeta i xips de maduixes i “crumble” 10,90 €
– Verdejo Ecolòlig Menade 17,00 €
– Menú: 18,00 €
– Menú degustació: 60,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 12-març-19

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:30:02+01:00gener, 2020|Restaurants|0 Comments