VADEGUST RESTAURANT ARROSSERIA | Tarragona

VADEGUST RESTAURANT ARROSSERIA | Tarragona

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Carrer Sevilla, 5.
43007 Tarragona.

HORARIS

De 13,15 a 16,00 i de 21,00 a 23,00. Obert de dimarts a diumenge migida i les nits de divendres i dissabte (resto de nits amb reserva previa); Vacances entre agost i setembre

El restaurant va obrir les seves portes per primera vegada al desembre del 2009, sent el somni professional de Francisco Puertas i Miriam Agea. La seva cuina s’especialitza en els arrossos, sense oblidar les carns, peixos i entrants que obren l’apetit a qualsevol comensal. És una cuina mediterrània, de línia tradicional molt ben realitzada pel patró, la formació del qual és autodidacta. La carta de l’establiment està pensada per agradar a tots els paladars, per la varietat dels plats que s’ofereixen, amb una línia actual, però sense perdre els sabors de sempre. Una cuina, en definitiva, que fuig de les excentricitats per gaudir d’un bon menjar en un ambient agradable i familiar. El menjador és ampli, amb una capacitat per fins a 70 comensals. A finals d’estiu del 2016 ha dut a terme una important renovació del local, millorant el sòl i pintant les parets de color clar, que dóna al menjador una nova lluminositat i alegria, resultant més fresc, relaxant i agradable. Anualment organitza unes Jornades Gastronòmiques temàtiques, dedicades a l’arròs (entre febrer i març). Durant aquests dies, l’àmplia varietat d’arròssos que hi ha habitualment a la carta s’incrementa encara més, arribant a un total de 34 arrossos per escollir els comensals. El celler té 50 referències. La carta va canviant segons el producte de temporada (calçots, carxofa, bolets, galeres…) en elaboracions ben realitzades.

Especialitats de la casa

– Bunyols de bacallà: 10,00 €
– Pop de Tarragona a la planxa amb parmentier d’all i oli: 18,00 €
– Llom bacallà a la mussolina de porros i compota de poma: 15,00 €
– Peixos de llotja: s/m
– Arròs caldós de llamàntol: 22,00 €
– “Rorrija” caramelitzada amb gelat de pebre de Sechuan: 6,00 €

– Menú entre setmana: 16,00 €
– :

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

ADAPTAT A DISCAPACITATS, , PLATS VEGANS / VEGETARIANS, PLATS GLUTEN FREE, ,

PREU MITJÀ:

35,00 €

CONTACTE

977 10 19 30

Web

CAPACITAT:

70 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T18:23:20+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top