Ens encanta el peix al forn amb patates i ceba i el que hem degustat amb turbot en aquest petit restaurant de Sant Feliu de Guíxols, de decoració marinera, ha estat immillorable.
Una elaboració riquíssima que es complet amb un pica pica amb uns musclos al vapor, un exquisit tomàquet amb ceba de Figueres, unes sepietes a la brutesca, carbassó farcit de marisc i unes gambetes saltejades amb tomàquet.
Certament un dinar memorable en aquest clàssic restaurant familiar amb molts anys d'història i en el qual sempre hem estat molt feliços per la seva excel·lent cuina marinera i tracte molt amable per part dels seus propietaris, Josep Camús (al capdavant de la cuina) i la seva dona Núri, que dirigeix la sala.
Sant Domènec, 11. (17220) Tel.: 972 32 40 52. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dilluns a la nit, dimarts a l’hivern i 15 dies al mes de gener. American Express, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Web: www.caudelpescador.com