TORRE D’ALTA MAR | Barcelona

TORRE D’ALTA MAR | Barcelona

QÜALIFICACIÓ: 8,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Passeig Joan de Borbò 88 Barcelona
08039 Barcelona, Barcelona.

HORARIS

De dimarts a dissabte de 13.00 a15.30 i de dilluns a diumenge de 19.30 a 20.00 hores. Tanca diumenge i dilluns migdia i 1 setmana a l’agost 1 setmana a desembre ambdos variables

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Situat a 75 metres d’alçada, sobre l’estació del Telefèric del Port Vell – Barceloneta, a la Torre de Sant Sebastià, construida amb motiu de l’Exposició Universal de Barcelona de 1929, per connectar el port amb la muntanya de Montjuïc, seu de l’esdeveniment, el restaurant gaudeix d’una excepcional vista panoràmica de 360º sobre el port, la platja, la ciutat, les muntanyes i tota la línia costanera de Barcelona. Un impresionant mirador gastronòmic de la Ciutat Comtal. Obert l’any 2002 pels germans Carlos i Oscar Manresa. Ofereix cuina d’autor, moderna i mediterrània en un espaiós i elegant menjador, que dirigeix Xavier Collado, on la decoració principal són les bigues de ferro i reblons de principis de segle. Els xefs Albert Dolcet i Joan Martínez recrean una culinària creativa d’impecable factura acompanyant les espectaculars vistes de Barcelona. Albert Dolcet és un talent i apassionat de la cuina d’autor, amant del fresc i el saborós, del bon gust i l’estètica, hàbil coneixedor de les noves tècniques i molt respectuós amb les tradicions culinàries barcelonines. Celler amb més de 150 referències. La carta és una selecció dels ‘imprescindibles’, una mica més tradicionals com l’arròs cremós de gambes o el tartar de bou i alguns plats d’autor com el lluç amb el seu pil-pil i cruixent de plancton.

– Pop crumble de miso i patata fumada 26,75 €
– Pagre salvatge petals de cebeta confitada, salsa de fonoll, aire de remolatxa 46,50 €
– Tot tiramisú ‘desmuntat’, avellanes garrapinyades, teula de cacau 12,50 €
– Menú Migdia: 39,00 €
– Menú Petit Gourmet: 80,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 16-oct.-18

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-02-13T19:29:50+01:00Gener, 2020|Restaurants|0 Comments