TANCAT DE CODORNIU | Alcanar

TANCAT DE CODORNIU | Alcanar

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Finca Tancat de Codorniu. Ctra. Nacional, 340; km. 1059. Cases d’Alcanar.
43480 Alcanar.

HORARIS

No dilluns i dimarts a l’hivern. De 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 22,30

És el restaurant gastronòmic de l’hotel Tancat de Codorniu, situat davant la finca de l’establiment, que té més de 2.500 tarongers en plena producció. El restaurant, obert a tothom (no és necessari ser hoste) atès per un personal jove, motivat i implicat amb la nova línia adoptada ofereix una bona cuina mediterrània, de temporada amb ingredients de proximitat, aprofitant molts productes de la pròpia finca. Ferran Segarra és el xef i dirigeix el menjador i la magnífica terrassa integrada en la natura que envolta l’edifici David Miralles, sota la coordinació d’Àngel Llasera, que té cura també dels molts esdeveniments que tenen lloc en amplies instal·lacions adjuntes, dissenyades expressament per a bodes, batejos, sopars d’empresa… La cuina és sincera, compromesa amb els productes de proximitat. Pertany al “Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i Cases d’Alcanar”. Participa en les Jornades gastronòmiques del Municipi, com les de la galera, els llagostins, etc. El celler té unes 70 referències de vins i caves. Carpaccio de pop de roca amb puré d’all i pebrot de la Vera, 12,00; gambes a l’allet, 16,00; llagostins amb oli o a la sal, 18,00; arròs d’espardenyes, 28,00; pil pil de turbot del Tancat, 18,00; corball a la planxa amb salsa de llagostins i “menestra” de verdures, 16,00; ploma ibèrica a la planxa amb salsa de ceps i foie, 16,00; pastís casolà, 8,00; “torrija” de plàtan flamejat, 8,00. Vi de la casa: Raimat blanc DO Costers del Segre i El Molí Petit, DO Terra Alta, 10,00. Menú degustació: 40,00. Menú arrossos, 35,00.

Especialitats de la casa

– Carpaccio de gamba vermella amb vinagreta de cítrics i fruits secs: 18,00 €
– Llagostins amb oli o a la sal: 18,00 €
– Arròs de llagosta melós: 26,00 €
– Filet a la brasa amb foie: 23,00 €
– Llobarro a la planxa amb salsa d’avellana i patata panadera: 20,00 €
– Couland de xocolata: 8,00 €

– :
– :

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 737 194

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:29:51+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top