SIBARITES | Gandesa

SIBARITES | Gandesa

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Plaça de la farola, 4. Gandesa
43780 Gandesa, Tarragona.

HORARIS

De 13,00 a 15,30. Dijous, divendres, dissabte i festius també de 20,30 a 22,30. No tanca

Restaurants_SIBARITES _Tarragona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

La jove parella David Moseguí i Elisa Borras, de Ginestar, porten amb molt encert la gerència i la cuina d’aquest establiment situat en la plaça d’entrada a la població. David va començar a treballar en diferents restaurants de les comarques tarragonines, fins que al 2012 entra a la cuina de Sibarites, en la seva anterior ubicació. Després del canvi de lloc i amb el suport de l’Elisa, es fa càrrec als inicis del 2017 del restaurant. En primer lloc sorprèn a Sibarites la decoració del menjador, molt acurada i agradable, combinant elements clàssics amb moderns, llums d’èpoques passades amb aranyes, parets de pedra vista, decorades amb botelles de vins de la Terra Alta i un gran mapa que situa les varietats de vinya de la comarca. Taules àmplies i separades; amb bones estovalles, coberteria i cristalleria. Els serveis, impecables, moderníssims. La cuina segueix una línia tradicional evolutiva, molt treballada, amb tocs personals, a partir de productes propers i amb acurades presentacions i predominant els crus i salses orientals. Destaca la tonyina de Balfegó, en tartar, ossobucco, sashimi, tataki, etc. Totes les postres són casolanes. Cal considerar també molt positiu l’equip igualment molt jove que atén amb molta amabilitat i diligència la sala que té una capacitat per a uns 40 comensals; aconsellen i informen amb precisió de la composició de cada plat, expliquen els productes emprats i les elaboracions. El celler és molt ampli amb més d’un centenar de referències de vins principalment de la Terra Alta.

– Tartar de tonyina amb síndria
– Parmentier de patata amb ou i tòfon
– Tataki d’ànec amb poma i fruits vermells
– Arrós negre de calamar amb maionesa cítrica
– Civet de porc senglar amb codonyat i parmentier
– Xocolata i avellana
– Menú cap de setmana: 21,00 €
– Menú oGurmet: 29,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 29-maig-18

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:29:17+01:00Gener, 2020|Restaurants|0 Comments