Sara Nicolàs, filla i néta de la família propietària del restaurant, va créixer entre els fogons del Voramar “Cal Vitali”, d’Altafulla. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i va madurar al costat de xefs amb estrella Michelin. Actualment està al davant de la cuina de l’establiment, donant suport als seus pares i aconseguint el Primer Premi “La Xoixeta Tapes Bruixes d’Altafulla” el 2016 i el Primer Premi “Mejores arroces de España” el 2017.

Certament resulta un plaer menjar una bona paella amb vistes a la platja. I és que aquest històric restaurant familiar que limita amb la platja d’Altafulla i la seva terrassa trepitja la mateixa sorra, té a més d’una bona cuina, unes vistes esplèndides. La carta ofereix la típica cuina tradicional marinera amb bons plats de peix i marisc.

És recomanable tenir en compte dels suggeriments fora de carta segons les compres diàries i començar amb uns platets per compartir, com el pop a la gallega catalanitzat, navalles o musclos del Delta de l’Ebre, calamars amb ceba, carxofes en temporada, gambes a l’all… Culminant amb una rica paella o arròs amb llamàntol. A l’hora de les postres mousse de torró, és una singular especialitat de la casa. El servei és molt diligent.

Recordem que l’any 2007 el matrimoni format per en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat en marxa quatre anys abans, amb el nom de Cal Vitali, davant de la platja d’Altafulla, on hi havia hagut anteriorment un càmping.

Amb el temps, aquest restaurant familiar s’ha anat ampliant i actualment constitueix un lloc molt recomanable per assaborir uns bons arrossos, mirant al mar que queda a unes 20 passes i la platja que és a tocar…

A l’establiment s’hi pot entrar també per la terrassa, que quan fa bon temps, està molt sol·licitada. Té diversos menjadors de pedra vista i decoració marinera, per un total de 150 comensals. La carta de vins conté una quarantena de referències.

Pons d’Icard, s/n. (43893). Tel.: 977 650 630. Horari de 13.00 a 16.00 i de 20.00 a 23.00. Tanca dilluns (excepte festius) i gener. De dimarts a diumenge obert al migdia. Nits de divendres i dissabtes obert amb reserva. De 20 de juny a 20 de setembre obert casa dia, migdia i nits. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 2 menjadors privats de 25 a 70 comensals. Admet gossos a la terrassa. Correu electrònic: [email protected]