SANROMÀ | Reus

SANROMÀ | Reus

QÜALIFICACIÓ: 9,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Avda. de Reus, 24. Castellvell del Camp
43392 Reus.

HORARIS

De 13,30 a 15,30 i de 21,30 a 23,00. Tanca dimarts i a la nit els dilluns i festius

El conegut i prestigiós restaurant de Castellvell del Camp, situat a l’entrada de la població, a només a dos quilòmetres de Reus, l’any 2015 va canvi el marc físic i la decoració amb una important renovació total del local, abandonant l’ambient rústic. Ara l’establiment de la família Sanromà té una línia arquitectònica vanguardista amb un menjador elegante, confortable i modern, que guanya amb espai, llum natural, sonorització, iluminación i climatització, predominant la fusta noble de color clar. Taules amplias i manteleria fina. I bona cuina que sempre l’ha caracteritzat. És un establiment familiar, que es va inaugurar l’any 1983 i que ofereix una carta molt apetitosa de cuina casolana i artesana i sobretot de producte. El restaurant disposa d’un hortet a la part del darrere en el que es conreen part dels productes de la cuina per elaborar els plats de temporada, com escaroles, cols, tomàquets, maduixes i tot tipus d’herbes aromàtiques. I en un altre hort més gran tenen la resta de verdures i gallines i els ous ecològics. En definitiva Km. 0. A l’hivern, per encàrrec, ofereixen el mandongo, un plat molt tradicional de la comarca, difícil de trobar en els restaurants. Plats de tota la vida ben fets, realitzats amb vocació i paciència, seguint les receptes de les àvies, sense oblidar alguna aportació innovadora. L’establiment el van iniciar el matrimoni Agustí Sanromà i Rosa Vives. Més tard s’hi van incorporar els seus fills, la Rosa i l’Agustí i amb el pas del temps es va produir el canvi generacional. Així, des de l’any 2004, els joves porten el restaurant. L’any 1998 es va reformar el restaurant, traient el bar que hi havia a l’entrada i fent un petit i agradable rebedor, amb detalls decoratius de força gust. Més tard s’han anat fent més condicionaments pel confort dels comensals, fins a culminació de la del 2015. La Rosa Sanromà ha après de la seva mare tots els secrets dels fogons i també a fet alguns cursets de cuina, amb la Mariona Cuadrada, per conèixer les tècniques culinàries. La bodega està molt ben assortida i a la carta de vins el comensal pot triar entre unes 250 referències diferents, molts d’ells són de les comarques tarragonines (sobretot Priorats i Montsants); en té cura l’Agustí que n’és un gran coneixedor del món dels vins i, sens dubte, un gran sommelier titulat internacional, també dirigeix la sala. Cal deixar-se aconsellar per ell, ja que sempre et pot descobrir alguna novetat vinícola interessant, poc coneguda. A tenir en compte les suggerències diaries segons la temporada.

Especialitats de la casa

– Canelons casolans: 9,75€
– Bunyols de bacallà: 10,50€
– Raviolis de gamba i porro semi-fred amb vinagreta: 12,70€
– Peix al forn: 25,50€
– Fricandó de vedella: 15,5€
– Crema de iogurt amb mango: 5,75€

– Petit Menú degustació: 50,00€

Serveis

Aire condicionat.

PREU MITJÀ:

50,00 €

CONTACTE

977 85 52 12

Web

CAPACITAT:

40 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-11-09T17:17:43+01:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top