SA COVA | Platja d’Aro

SA COVA | Platja d’Aro

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Av. Onze de Setembre, 70.
17250 Platja d’Aro.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00

La incorporació del jove i prestigiós xef Josep Maria Portas, com a cap de cuina de Sa Cova, el restaurant del NM suites Hotel, ha revolucionat la gastronomia de l’establiment, situat en una zona tranquil·la i envoltada de pins, a només 50 m de la platja. Amb el bagatge d’haver estat en destacats restaurants de França i de Catalunya, el nou xef aporta frescor, originalitat i nous sabors a una cuina bàsicament autòctona que treballa els productes de territori amb tocs orientals. El menjador està en la planta baixa de l’hotel al costat de la recepció i del jardí amb la piscina i té una decoració minimalista, clàssica, amb una capacitat per a uns 80 comensals. La direcció de sala, amable i professional, corre a càrrec Antony Flores i del celler en té cura Antonio García. A la terrassa a l’aire lliure, Sa Nit, també s’ofereix una interessant cuina de tapes en un context informal. Els plats varien segons la temporada.

Especialitats de la casa

– Sopa de tomàquet: 14,00 €
– Raviolis de marisc amb escuma de parmesà i timbal d’espinacs: 16,50 €
– Arròs caldós de llamàntol: 26,50 €
– Mitjana d’Angus amb toc oriental i patates pont neuf: 24,50 €
– Rap de mar al cava: 24,50 €
– Pa amb xocolata i “oli del mar”: 6,50 €

– Menú d’arrossos: 35,00 €
– Menú degustació: 42,00 €

– Vi de la Casa: Baleta Espelt (DO Empordà), 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

972 825 770

Web

CAPACITAT:

40 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:29:53+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top