Gastronomia & Turisme

Des de 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria

Revista Gastronomia i Turisme2019-11-20T11:37:06+01:00

SEASONS, UN NOU PETIT RESTAURANT AL NUCLI ANTIC DE TARRAGONA AMB UNA GRAN CUINA DE RECORDS I PRODUCTE DE TEMPORADA

Després del seu pas per la Quilla d’en Xavier, de Torredembarra i el Club Nàutic de Cambrils, en Xavier Fernández i la seva esposa, Silvia Pons, han iniciat una nova singladura a Tarragona, amb l’apertura el passat 7 de febrer del restaurant Seasons.

By |Març, 2020|

VARADERO, A SANT CARLES DE LA RÀPITA, BONS MARISC, PEIXOS I ARROSSOS

Amb bones vistes a port de Sant Carles de la Ràpita és un bon restaurant per gaudir de l'excel·lent marisc de la zona, peixos i els arrossos tradicionals de Delta. Ambient agradable en un ampli i elegant menjador presidit per una gran fotografia de flamencs.

EL PARADOR DE TORTOSA, EN EL CASTELL DE LA SUDA, MILLORA LA SEVA CUINA AMB LA NOVA XEF SANDRA ANTONÍ

El restaurant del Parador de Tortosa ha millorat notablement la seva cuina amb la incorporació a començaments de l’any actual de la nova xef, Sandra Antoní. Actualment en un marc d’arquitectura medieval molt reeixit, ocupant el gran saló de l’històric castell de la Suda, el restaurant Marmitia del Parador de Tortosa ofereix la cuina mediterrània i regional, amb encertades elaboracions típiques de la zona.

By |Març, 2020|Tags: , , , , , |

EL GALEÓN, DE SALOU, CELEBRE EL SEU PRIMER ANIVERSARI

El restaurant El Galeón, de Salou celebra aquests dies el seu primer aniversari. Inaugurat el mes de març de 2019, el seu xef propietari, Joaquín Ruíz, és un veterà dels fogons i coneix bé la cuina dels productes del mar.

By |Març, 2020|Tags: , , , |

EL MOLÍ DEL MALLOL, TOCS INNOVADORS SENSE DEIXAR LA CUINA TRADICIONAL

Evidentment el restaurant El Molí del Mallol, de Montblanc es coneix per la seva bona cuina tradicional, que n’és tot un referent a tota la comarca de la Conca de Barberà, excel·lent canelons, saboroses calçotades en temporada, bons caragols i carns a la brasa constituexen els plats més emblemàtics de la seva amplíssima carta.

EL CAPITÁN, CUINA MEDITERRÀNIA DAVANT LA PLATJA DE TORREDEMBARRA

Sempre és agradable menjar al restaurant El Capitan, situat davant la platja de Torredembarra, amb bones vistes marines des de la seva terrassa, ideal per el bon temps, o des del petit menjador, per a unes 30 persones, molt lluminós i una moderna decoració.

MIRAMAR, MARISCADES I PRODUCTES DE PROXIMITAT, DE LA MÀXIMA QUALITAT, A CAMBRILS

Per assaborir una bona mariscada no cal anar a Galicia. La podem gaudir al restaurant Miramar, de Cambrils, situat al bell mig de la façana marítima, amb una terrassa a la primera planta amb vistes fantàstiques del port de pescadors.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , |

SOPAR MARIDATGE DE LA TÒFONA, EL SAFRÀ I VINS DEL PRIORAT AL QUINOA, DE FALSET

Estem en temps de tòfona i diversos restaurants estan oferint aquestes setmanes diades amb menús protagonitzats per la tòfona. El Priorat està desenvolupant des del 17 de febrer fins el 8 de març les Primeres Jornades Gastronòmiques de la Tòfona i del Safrà de la comarca.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , , , , , |
Carrega'n més!

EL RESTAURANT “FERRAN CERRO” ES TRASLLADARÀ AL PROPER FEBRER AL TANCAT “GLORIETA DEL CASTELL”

Ferran Cerro és una de les grans promeses de la gastronomia a les comarques tarragonines. La seva cuina es pot considerar com una de les millors de Reus, ara per ara però, lamentablement, el local que ocupa no està a l’altura de la seva important oferta culinària.

By |Novembre, 2019|Tags: |

NÀUTIC TARRAGONA, UN RESTAURANT AMB BONES VISTES Y CUINA MARINERA

Bona cuina marinera sobre els iots i velers de al Club Nàutic de Tarragona i amb vistes a la ciutat. Vam provar uns bons calamarsets a l’andalusa, musclos a la brasa, un tendríssim i gustós pop a la brasa i pernil ibèric amb pa amb tomàquet.

By |Novembre, 2019|Tags: |

EL RESTAURANT SOLRIC INICIA UNA NOVA TEMPORADA DE CALÇOTS

El Restaurant Solric ha presentat avui davant dels mitjans de comunicació l’inici d’una nova temporada de calçots, un dels plats forts de l’any culinari a aquest històric restaurant de la ciutat de Tarragona, en funcionament des de fa més de mig segle.

By |Novembre, 2019|Tags: |

CACHITOS DIAGONAL, UN RESTAURANT DE LA “BEAUTIFUL” DE BARCELONA, AMB EXCEL·LENT CUINA

És un restaurant de moda, inaugurat a finals de desembre de 2014, que ha aconseguit situar-se entre els més destacats de la beautiful de Barcelona, no només per la seva singular i preciosa decoració, sinó també per la seva excel·lent cuina.

By |Novembre, 2019|Tags: |

ARTMURIA REP LA MÁXIMA DISTINCIÓ QUE ATORGA L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DEL LUXE

L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria (http://www.artmuria.com) ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus associats.

By |Novembre, 2019|Tags: |

CARLA PEYRON GUANYADORA DE LA 4A EDICIÓ DEL CONCURS DE TAPES GMCHEF “ALIMENTA EL TEU TALENT” 2019

La barcelonina Carla Peyron alumna de l’IES La Flora de Burgos s’ha proclamat guanyadora de la quarta edició de el concurs culinari GMchef “Alimenta el teu talent” amb la tapa “Niñoyaky de formatge i tòfona

By |Novembre, 2019|Tags: |
Carrega'n més!

DON GIOVANNI RISTORANTE, LA BONA CUINA ITALIANA A BARCELONA

Per als amants de la bona cuina italiana, tota una referència a Barcelona la constitueix el Don Giovani Ristorante, situat a l'interior de l'hotel NH Collection Constanza, del carrer Dei i Mata, a la part posterior de l'Illa Diagonal.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , |

NUBA, UN DELS RESTAURANTS “FASSION” DE LA CIUTAT COMTAL, PEL SEU SINGULAR MARC FÍSIC I CUINA DE MERCAT

En una zona tranquil·la i senyorial de la part alta de Barcelona, envoltat d’un jardí en el que no hi falten palmeres, Nuba constitueix un referent de molt bona cuina en un marc de disseny certament molt singular.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , |

VADEGUST, UNA CUINA ESPECIALITZADA EN ARROSSOS AL CENTRE DE TARRAGONA

Des de desembre del 2009, Francisco Puertas i Miriam Agea vénen oferint en el seu restaurant del carrer Sevilla, de Tarragona, una cuina mediterrània, de línia tradicional molt ben realitzada pel patró, la formació del qual és autodidacta. Una cuina que s’especialitza en els arrossos (des de 12,00 ració), sense oblidar les carns, peixos de llotja cuinats al gust i entrants que obren l’apetit a qualsevol comensal.

By |Febrer, 2020|Tags: , , , , |

ENTRE ELS MILLORS RESTAURANTS DE LES COMARQUES TARRAGONINAS: SANROMÀ, A CASTELLEVELL

La Guia Gourmand li atorga una qualificació de 9/10 i 4 "gourmands" sobre cinc, la qual cosa significa i corroboren molts comensals i fidels clients que el Sanromà és un dels millors restaurants de les comarques tarragonines.

DOLLENBERG, UN ENCISADOR RELAIS CHATEAUX A LA SELVA NEGRA, ENVOLTAT DE BOSCOS, VISTES EXCEPCIONALS I UN EXQUISIT RESTAURANT, LE PAVILLON

Dollenberg, un encisador hotel situat a la ciutat de Bad Peterstal - Griesbach, al bell mig de la Selva Negra, envoltat d'un paisatge fabulós amb unes vistes excepcionals, és un Relais Chateaux gestionat pel Sr. Meinrad Schmiederer i la seva família.

LA GIGANTEA (MAS PASSAMANER), CUINA MEDITERRÀNIA DE TEMPORADA EN UN MARC EXCEPCIONAL MODERNISTA

És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003, en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït l’any 1922, convertint-lo en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument.

HOTEL GRAN CLAUSTRE, UN PLAER PELS SENTITS, EN EL LLOC MÉS ENCISADOR D’ALTAFULLA

Està ubicat en el centre històric d’Altafulla, en el nucli antic de la localitat, declarat Conjunt d’Interès Històric Artístic, al mateix costat del Castell d’Altafulla, propietat dels marquesos de Tamarit. Ambdós immobles competeixen en bellesa i encant centenari.

By |Desembre, 2019|Tags: , , , , , , |

AMONAREN ETXEA, AUTÈNTICA CUINA BASCA AL CAMP DE TARRAGONA

El matrinoni Aingeru Macias i Manuela Vela, ell davant dels fogons i ella a la sala i també a la rebosteria, van obrir l'1 de juliol de 2016 aquest acreditat establiment, “Asador - sidrería” que pot considerar-se un dels millors en cuina autèntica basca a les comarques tarragonines.

Carrega'n més!

CASTILLO DE CANENA PRESENTA LA 11 EDICIÓ LIMITADA DEL SEU PRIMER DIA DE COLLITA, DISSENYADA PER ÀLEX DE LA IGLESIA

En la seva cerca de l’excel·lència i com a companyia de referència en alta gastronomia per l’elaboració d’alguns dels millors olis extra verges del món, Castillo de Canena llança l’onzena edició limitada del seu icònic [...]

By |Desembre, 2016|Tags: |

CONDE DE SAN CRISTÓBAL, EL RIBERA DEL DUERO QUE HA ENAMORAT A MICHELLE OBAMA

Feia 88 anys que un president americà en exercici no visitava Cuba i per celebrar aquesta fita la família Obama va compartir taula i estovalles amb el president de la illa, Raúl Castro, la nit [...]

By |Maig, 2016|Tags: |
Carrega'n més!

CASTILLO DE CANENA PRESENTA LA 11 EDICIÓ LIMITADA DEL SEU PRIMER DIA DE COLLITA, DISSENYADA PER ÀLEX DE LA IGLESIA

En la seva cerca de l’excel·lència i com a companyia de referència en alta gastronomia per l’elaboració d’alguns dels millors olis extra verges del món, Castillo de Canena llança l’onzena edició limitada del seu icònic [...]

By |Desembre, 2016|Tags: |

CONDE DE SAN CRISTÓBAL, EL RIBERA DEL DUERO QUE HA ENAMORAT A MICHELLE OBAMA

Feia 88 anys que un president americà en exercici no visitava Cuba i per celebrar aquesta fita la família Obama va compartir taula i estovalles amb el president de la illa, Raúl Castro, la nit [...]

By |Maig, 2016|Tags: |
Carrega'n més!