Gastronomia & Turisme

Des de 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria

Revista Gastronomia i Turisme2019-11-20T11:37:06+01:00

CASTILLO DE CANENA PRESENTA LA XIV EDICIÓN LIMITADA DE SU EXCLUSIVA COLECCIÓN PRIMER DÍA DE COSECHA

En su búsqueda de la excelencia y como compañía de referencia en alta gastronomía por la elaboración de algunos de los mejores aceites extra vírgenes del mundo, Castillo de Canena lanza la edición limitada número XIV de su icónico Primer Día de Cosecha.

By |Desembre, 2019|Tags: , , , , |

ELS EXQUISITS PLATS DE TÒFONA BLANCA DE GIORGIO SERAFINI

Giorgio Serafini ja té un any més la tòfona blanca de la seva regió italiana, concretament de Acqualagna, per oferir-la als seus amics a la seva finca particular Cal Giorgino, al Vendrell.

GUIA EVOOLEUM DELS 100 MILLORS OLIS D’OLIVA VERGES EXTRA

Ens arriba la quarta edició d'un ambiciós projecte que mostra cada campanya la selecció dels 100 millors AOVEs del món -EVOO TOP 100- segons els resultats obtinguts en els premis internacionals a la qualitat de l'oli d'oliva verge extra. Ecoleum Awards.

By |Desembre, 2019|Tags: , , |

LA GIGANTEA (MAS PASSAMANER), CUINA MEDITERRÀNIA DE TEMPORADA EN UN MARC EXCEPCIONAL MODERNISTA

És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003, en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït l’any 1922, convertint-lo en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument.

HOTEL GRAN CLAUSTRE, UN PLAER PELS SENTITS, EN EL LLOC MÉS ENCISADOR D’ALTAFULLA

Està ubicat en el centre històric d’Altafulla, en el nucli antic de la localitat, declarat Conjunt d’Interès Històric Artístic, al mateix costat del Castell d’Altafulla, propietat dels marquesos de Tamarit. Ambdós immobles competeixen en bellesa i encant centenari.

By |Desembre, 2019|Tags: , , , , , , |

UNA FOTO DE DELIRANTO (SALOU) TÉ 90.000 VISUALITZACIONS A GOOGLE

Segons informa Google aquesta fotografía del restaurant Deliranto, de Salou, guardonat amb l'estrella Michelin, penjada a Google Maps recentment,  ha arribat a més de 90.000 visualitzacions.  

ELS SIS RESTAURANTS AMB SOL REPSOL DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA JA FORMEN PART DEL CONSELL D’EXPERTS DE L’AEHT

  […]

Carrega'n més!

CACHITOS DIAGONAL, UN RESTAURANT DE LA “BEAUTIFUL” DE BARCELONA, AMB EXCEL·LENT CUINA

És un restaurant de moda, inaugurat a finals de desembre de 2014, que ha aconseguit situar-se entre els més destacats de la beautiful de Barcelona, no només per la seva singular i preciosa decoració, sinó també per la seva excel·lent cuina.

By |Novembre, 2019|Tags: |

ARTMURIA REP LA MÁXIMA DISTINCIÓ QUE ATORGA L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DEL LUXE

L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria (http://www.artmuria.com) ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus associats.

By |Novembre, 2019|Tags: |

CARLA PEYRON GUANYADORA DE LA 4A EDICIÓ DEL CONCURS DE TAPES GMCHEF “ALIMENTA EL TEU TALENT” 2019

La barcelonina Carla Peyron alumna de l’IES La Flora de Burgos s’ha proclamat guanyadora de la quarta edició de el concurs culinari GMchef “Alimenta el teu talent” amb la tapa “Niñoyaky de formatge i tòfona

By |Novembre, 2019|Tags: |

LA CASA NAVÀS ESTRENA «NITS MODERNISTES AMB SOPAR I CONCERT» I UN VI PROPI DE CLOS GALENA

La Casa Navàs presenta diverses novetats de cara aquesta temporada de tardor-hivern. Després de l’èxit assolit aquest estiu amb les «Visites Premium», visites guiades amb tast de vi i vermut, ara engega les «Nits Modernistes» [...]

Carrega'n més!

EDUARD XATRUCH, DELS RESTAURANTS DISFRUTAR I COMPARTIR, PRESENTA LA GUIA GOURMAND 2020 AMB IMPORTANTS NOVETATS

La Guia Gourmand 2020 s’ha presentat al restaurant de Cambrils, Casa Macarrilla 1966, després de quasi 3 dècades amb importants novetats, destacant el nou logo, de disseny minimalista, que exemplifica la modernització de la Guia Gourmand i la digitalització dels seus continguts.

By |Novembre, 2019|Tags: , , , , , |

BRUIXES DE BURRIAC BY JAUME DRUDIS, EL RESTAURANT GASTRONÒMIC DEL HOTEL GRAN CLAUSTRE

         […]

ART RESTAURANT, UNA ANTIGA MASIA REHABILITADA A L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ, PER GAUDIR DE LA BONA CUINA CATALANA

  […]

Carrega'n més!

CASTILLO DE CANENA PRESENTA LA 11 EDICIÓ LIMITADA DEL SEU PRIMER DIA DE COLLITA, DISSENYADA PER ÀLEX DE LA IGLESIA

En la seva cerca de l’excel·lència i com a companyia de referència en alta gastronomia per l’elaboració d’alguns dels millors olis extra verges del món, Castillo de Canena llança l’onzena edició limitada del seu icònic [...]

By |Desembre, 2016|Tags: |

CONDE DE SAN CRISTÓBAL, EL RIBERA DEL DUERO QUE HA ENAMORAT A MICHELLE OBAMA

Feia 88 anys que un president americà en exercici no visitava Cuba i per celebrar aquesta fita la família Obama va compartir taula i estovalles amb el president de la illa, Raúl Castro, la nit [...]

By |Maig, 2016|Tags: |
Carrega'n més!

CASTILLO DE CANENA PRESENTA LA 11 EDICIÓ LIMITADA DEL SEU PRIMER DIA DE COLLITA, DISSENYADA PER ÀLEX DE LA IGLESIA

En la seva cerca de l’excel·lència i com a companyia de referència en alta gastronomia per l’elaboració d’alguns dels millors olis extra verges del món, Castillo de Canena llança l’onzena edició limitada del seu icònic [...]

By |Desembre, 2016|Tags: |

CONDE DE SAN CRISTÓBAL, EL RIBERA DEL DUERO QUE HA ENAMORAT A MICHELLE OBAMA

Feia 88 anys que un president americà en exercici no visitava Cuba i per celebrar aquesta fita la família Obama va compartir taula i estovalles amb el president de la illa, Raúl Castro, la nit [...]

By |Maig, 2016|Tags: |
Carrega'n més!