Gastronomia & Turisme

Des de 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria

Revista Gastronomia i Turisme2020-06-11T17:52:28+02:00

PENSAR EN RECORDS AGRADABLES I SUGGERÈNCIES GASTRONÒMIQUES SUGESTIVES

En aquests dies de confinament a casa, ens queden entre altres coses per alegrar-nos els bons records viscuts abans. Deliciosos plats degustats, hotel son hem sigut feliços, llocs meravellosos que hem visitat…

By |abril, 2020|Tags: |

JEAN LEON ESTRENA LA GAMMA NATIVA AMB UN XAREL·LO ECOLÒGIC DE PRODUCCIÓ LIMITADA

Jean Leon crea una nova col·lecció de vins focalitzada en el territori i les varietat autòctones catalanes, que s’estrena amb un xarel·lo ecològic de l’anyada 2019.

By |març, 2020|Tags: , , |

LES GRANDS BUFFETS CELEBRA HOY EL “DIA MUNDIAL DEL QUESO” CON UN DIVERTIDO CHALLENGE

Les Grands Buffets, en estos difíciles días de confinamiento, quiere fomentar el consumo de queso y hoy “DIA MUNDIAL DEL QUESO” ha diseñado un reto/challenge en INSTAGRAM en el que te invita a subir una foto divertida en tu casa comiendo tu queso favorito y retar a tus amigos a participar.

By |març, 2020|Tags: , |

SOPES DETOX, RECEPTES I HÀBITS ALIMENTARIS PER SANAR EL COS

Aquest llibre, escrit per Eva Roca i publicat per Cossetània, descobreix que es pot menjar una sopa detox sense renunciar al sabor, la vitalitat i el color més intensos. Les sopes detox són un aliment clau en qualsevol dieta saludable.

By |març, 2020|Tags: , , , |
Carrega'n més!

EL RESTAURANT “FERRAN CERRO” ES TRASLLADARÀ AL PROPER FEBRER AL TANCAT “GLORIETA DEL CASTELL”

Ferran Cerro és una de les grans promeses de la gastronomia a les comarques tarragonines. La seva cuina es pot considerar com una de les millors de Reus, ara per ara però, lamentablement, el local que ocupa no està a l’altura de la seva important oferta culinària.

By |novembre, 2019|Tags: |

NÀUTIC TARRAGONA, UN RESTAURANT AMB BONES VISTES Y CUINA MARINERA

Bona cuina marinera sobre els iots i velers de al Club Nàutic de Tarragona i amb vistes a la ciutat. Vam provar uns bons calamarsets a l’andalusa, musclos a la brasa, un tendríssim i gustós pop a la brasa i pernil ibèric amb pa amb tomàquet.

By |novembre, 2019|Tags: |

EL RESTAURANT SOLRIC INICIA UNA NOVA TEMPORADA DE CALÇOTS

El Restaurant Solric ha presentat avui davant dels mitjans de comunicació l’inici d’una nova temporada de calçots, un dels plats forts de l’any culinari a aquest històric restaurant de la ciutat de Tarragona, en funcionament des de fa més de mig segle.

By |novembre, 2019|Tags: |

CACHITOS DIAGONAL, UN RESTAURANT DE LA “BEAUTIFUL” DE BARCELONA, AMB EXCEL·LENT CUINA

És un restaurant de moda, inaugurat a finals de desembre de 2014, que ha aconseguit situar-se entre els més destacats de la beautiful de Barcelona, no només per la seva singular i preciosa decoració, sinó també per la seva excel·lent cuina.

By |novembre, 2019|Tags: |

ARTMURIA REP LA MÁXIMA DISTINCIÓ QUE ATORGA L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DEL LUXE

L’equip de l’empresa de mel de luxe artMuria (http://www.artmuria.com) ha estat guardonat amb la máxima distinció que atorga anualment l’Associació Espanyola del Luxe (Luxury Spain), a un dels seus associats.

By |novembre, 2019|Tags: |

CARLA PEYRON GUANYADORA DE LA 4A EDICIÓ DEL CONCURS DE TAPES GMCHEF “ALIMENTA EL TEU TALENT” 2019

La barcelonina Carla Peyron alumna de l’IES La Flora de Burgos s’ha proclamat guanyadora de la quarta edició de el concurs culinari GMchef “Alimenta el teu talent” amb la tapa “Niñoyaky de formatge i tòfona

By |novembre, 2019|Tags: |
Carrega'n més!

RELAIS & CHÂTEAUX HOTEL ORFILA, UN 5 ESTRELLAS EN UN PALACETE DEL SIGLO XIX DE MADRID

El hotel Orfila, de 5 estrelles, és l’únic Relais & Châteaux de la capital, juntament amb l’hotel Heritage, de la mateixa propietat. Inaugurat l’any 1999, al centre de Madrid, ocupa un palauet del segle XIX.

By |febrer, 2020|Tags: , , , , , , , |

JAMÓN y CHURRASCO, MUY BUENA GASTRONOMÍA ESPAÑOLA DESDE 1994 EN MADRID

Galicia y Extremadura se dan cita en Madrid, para ofrecer lo mejor de su cocina, en un ambiente castizo y desenfado, generalmente lleno hasta los topes y entre paredes cubiertas de fotografías de famosos y populares que se han sentado en sus meses, donde espera al comensal un exquisito chorizo rojo sobre una tabla para cortar i el cuchillo.

By |febrer, 2020|Tags: , , , , , |

DON GIOVANNI RISTORANTE, LA BONA CUINA ITALIANA A BARCELONA

Per als amants de la bona cuina italiana, tota una referència a Barcelona la constitueix el Don Giovani Ristorante, situat a l'interior de l'hotel NH Collection Constanza, del carrer Dei i Mata, a la part posterior de l'Illa Diagonal.

By |febrer, 2020|Tags: , , , |

NUBA, UN DELS RESTAURANTS “FASSION” DE LA CIUTAT COMTAL, PEL SEU SINGULAR MARC FÍSIC I CUINA DE MERCAT

En una zona tranquil·la i senyorial de la part alta de Barcelona, envoltat d’un jardí en el que no hi falten palmeres, Nuba constitueix un referent de molt bona cuina en un marc de disseny certament molt singular.

By |febrer, 2020|Tags: , , , , |

VADEGUST, UNA CUINA ESPECIALITZADA EN ARROSSOS AL CENTRE DE TARRAGONA

Des de desembre del 2009, Francisco Puertas i Miriam Agea vénen oferint en el seu restaurant del carrer Sevilla, de Tarragona, una cuina mediterrània, de línia tradicional molt ben realitzada pel patró, la formació del qual és autodidacta. Una cuina que s’especialitza en els arrossos (des de 12,00 ració), sense oblidar les carns, peixos de llotja cuinats al gust i entrants que obren l’apetit a qualsevol comensal.

By |febrer, 2020|Tags: , , , |

ENTRE ELS MILLORS RESTAURANTS DE LES COMARQUES TARRAGONINAS: SANROMÀ, A CASTELLEVELL

La Guia Gourmand li atorga una qualificació de 9/10 i 4 "gourmands" sobre cinc, la qual cosa significa i corroboren molts comensals i fidels clients que el Sanromà és un dels millors restaurants de les comarques tarragonines.

DOLLENBERG, UN ENCISADOR RELAIS CHATEAUX A LA SELVA NEGRA, ENVOLTAT DE BOSCOS, VISTES EXCEPCIONALS I UN EXQUISIT RESTAURANT, LE PAVILLON

Dollenberg, un encisador hotel situat a la ciutat de Bad Peterstal - Griesbach, al bell mig de la Selva Negra, envoltat d'un paisatge fabulós amb unes vistes excepcionals, és un Relais Chateaux gestionat pel Sr. Meinrad Schmiederer i la seva família.

LA GIGANTEA (MAS PASSAMANER), CUINA MEDITERRÀNIA DE TEMPORADA EN UN MARC EXCEPCIONAL MODERNISTA

És el restaurant gastronòmic de l’hotel Mas Passamaner, obert des de l’any 2003, en el que l’arquitecte Ángel García va rehabilitar un preciós edifici modernista, construït l’any 1922, convertint-lo en un magnífic hotel de cinc estrelles dedicat al modernisme, considerat Hotel Monument.

HOTEL GRAN CLAUSTRE, UN PLAER PELS SENTITS, EN EL LLOC MÉS ENCISADOR D’ALTAFULLA

Està ubicat en el centre històric d’Altafulla, en el nucli antic de la localitat, declarat Conjunt d’Interès Històric Artístic, al mateix costat del Castell d’Altafulla, propietat dels marquesos de Tamarit. Ambdós immobles competeixen en bellesa i encant centenari.

By |desembre, 2019|Tags: , , , , , , |
Carrega'n més!

CASTILLO DE CANENA PRESENTA LA 11 EDICIÓ LIMITADA DEL SEU PRIMER DIA DE COLLITA, DISSENYADA PER ÀLEX DE LA IGLESIA

En la seva cerca de l’excel·lència i com a companyia de referència en alta gastronomia per l’elaboració d’alguns dels millors olis extra verges del món, Castillo de Canena llança l’onzena edició limitada del seu icònic [...]

By |desembre, 2016|Tags: |

CONDE DE SAN CRISTÓBAL, EL RIBERA DEL DUERO QUE HA ENAMORAT A MICHELLE OBAMA

Feia 88 anys que un president americà en exercici no visitava Cuba i per celebrar aquesta fita la família Obama va compartir taula i estovalles amb el president de la illa, Raúl Castro, la nit [...]

By |maig, 2016|Tags: |
Carrega'n més!

CASTILLO DE CANENA PRESENTA LA 11 EDICIÓ LIMITADA DEL SEU PRIMER DIA DE COLLITA, DISSENYADA PER ÀLEX DE LA IGLESIA

En la seva cerca de l’excel·lència i com a companyia de referència en alta gastronomia per l’elaboració d’alguns dels millors olis extra verges del món, Castillo de Canena llança l’onzena edició limitada del seu icònic [...]

By |desembre, 2016|Tags: |

CONDE DE SAN CRISTÓBAL, EL RIBERA DEL DUERO QUE HA ENAMORAT A MICHELLE OBAMA

Feia 88 anys que un president americà en exercici no visitava Cuba i per celebrar aquesta fita la família Obama va compartir taula i estovalles amb el president de la illa, Raúl Castro, la nit [...]

By |maig, 2016|Tags: |
Carrega'n més!