Gastronomia & Turisme

Desde 1986, la revista especialitzada en restauració i hosteleria
JUAN A. SERRANO «L’HOTEL RIU NERE ESTÀ AL QUILÒMETRE 0 DE VIELHA»
Ubicat en ple casc antic de Vielha e Mijaran, en plena riba de riu i a tocar de l’Ajuntament s’alça Riu Nere Mountain Hotel&Apartments. En una renovada i moderna recepció -que anteriorment havia estat una de les cafeteries més populars del...
LLEGIR MÉS
L’EASTER BRUNCH DE PORT AVENTURA SATISFÀ A PETITS I GRANS
PortAventura World es troba immers en plena celebració de la primavera. Fins el pròxim 14 de maig la benvinguda d’una de les estacions més esperades de l’any es viu a tots i cadascun dels indrets del parc temàtic. Precisament en un d’ells, ...
LLEGIR MÉS
THE TERRACE AT HILLS, BUON MANGIARE ITALIANO!
The Terrace at Hills, un dels restaurants d’INFINITUM -el resort residencial referent Costa Daurada- ha renovat recentment la seva carta. L’aposta és ferma pel producte mediterrani i té un protagonisme clar: la gastronomia italiana. Les creacio...
LLEGIR MÉS
LES GRANDS BUFFETS ES QUEDA A NARBONA!
‘Més que mai, Narbona, la capital de Les Grands Buffets!’ Amb aquest missatge publicat a les xarxes socials, l’emblemàtic restaurant francès ha confirmat que no es mourà de l’Espace Liberté, allà on va començar tot l’any 1989. Aquest...
LLEGIR MÉS
18 d'abril de 2024
UNA VINTENA DE RESTAURANTS REUSENCS PARTÍCIPS DE LES JORNADES DE L’ARRÒS GANXET
Reus torna a reivindicar el seu atractiu gastronòmic amb una nova edició de les Jornades de l’Arròs Ganxet, de la mà de l’Associació d’Empr...
Llegir Article
9 d'abril de 2024
UN CALENDARI GASTRONÒMIC 2024 QUE PROMET A SALOU
L'espectacular rooftop Summit de l'Hotel Olympus Palace ha estat l'escenari de la presentació oficial de l'Agenda Gastronòmica de Salou 2024. L'esde...
Llegir Article
5 d'abril de 2024
EL BAIX GAIÀ VIU EL VERMUT
Un total de 25 establiments del Baix Gaià participen en aquest esdeveniment que oferirà degustacions diverses cada dissabte i diumenge al migdia mar...
Llegir Article
4 d'abril de 2024
ÒRBITA GASTRONÒMICA: CULTURA, GASTRONOMIA I PRODUCTE DE PROXIMITAT
L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i l’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus organitzen ÒRBITA GASTRONÒMICA, una jornada en la...
Llegir Article
29 de març de 2024
XOCOSAVE ENDOLCEIX LA PASQUA A L’HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU
Adan Saez és molt més que un pastisser, és un emprenedor del territori amb consciència per l’entorn. El fundador de Xocosave –pastisseria de p...
Llegir Article
17 de març de 2024
SIMÓN COLL, TRADICIÓ I INNOVACIÓ PER PASQUA UN ANY MÉS
Simón Coll, fundada l’any 1840, és reconeguda per acompanyar el consumidor en totes les etapes de la seva vida i per la seva gran aposta pel sabor...
Llegir Article
8 de desembre de 2023
CLOS GALENA, DESIGNAT CELLER DE L'ANY PER THE EUROPEAN AWARDS
La tercera edició dels The European Awards, organitzats pel Professional and Business Excellence Institute, ha reconegut la trajectòria del celler p...
Llegir Article
20 de setembre de 2023
PER SANTA TECLA, YZAGUIRRE!
A Santa Tecla la tradició mana i per a Vermouth Yzaguirre la tradició és crear les ampolles exclusives que acompanyin aquests dies de festeig. El c...
Llegir Article
28 d'agost de 2023
NOVA ANYADA DEL CRUOR, DE CASA GRAN DEL SIURANA
El celler Casa Gran del Siurana llança l'anyada 2019 de Cruor, un vi que captura tota l'essència i la riquesa enològica del Priorat. Els seus mati...
Llegir Article
Sa i variat: Receptes fàcils i nutritives sense sucre i sense gluten
Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color. Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la […]...
LLEGIR MÉS
Deliciós mar: receptes i històries de la Mediterrània
La cuina del mar sempre ens ha fascinat per la seva gran riquesa i diversitat. El mar ens ofereix amb generositat un enorme i deliciós rebost en el qual podem triar grans peixos de mar obert, saborosos peixos de roca, saludables peixos blaus, crustacis luxosos de tota mida, una infinitat de mol·luscos i innombrables altres […]...
LLEGIR MÉS
Cuinar amb flors: Receptes per connectar amb la natura
Cuinar amb flors significa molt més que afegir sabor i color a les receptes. Les flors contenen nutrients que alimenten l’ànima, aporten benestar, milloren el sentit de l’humor i converteixen qualsevol recepta en una festa pels sentits. L’escriptora i cuinera Iolanda Bustos, presenta més de 50 elaboracions i receptes, en un llibre escrit i...
LLEGIR MÉS
envelopephone-handsetmap-markercross