RESTAURANT SOL | AMPOLLA

RESTAURANT SOL | AMPOLLA

QÜALIFICACIÓ: 7,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Carrer del Mig, 8 L’Ampolla
43895 AMPOLLA.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00 hores. Tanca: Dimecres i de l’11 de desembre a l’1 de febrer

Al 1967 el matrimoni format per José Llambrich i Teresa va obrir l’hotel Ampolla Sol, a manera d’hostal per a hostes i restaurant a la primera planta, situat enfront del port pesquer de L’Ampolla, amb el nom de Sol. A ell pot accedir-se per l’Avinguda Marítima R. Pous, 8 pujant unes escales fins a la primera planta o per la part posterior, mitjançant un accés directe a peu de carrer del Mig, 8, en la qual hi ha una petita terrassa. Més tard Teima Caballe Llambrich, filla de Tere i amb tan sol 16 anys d’edat, es va posar als fogons del mateix al costat de la seva àvia materna. Amb ella va experimentar la passió per la cuina i la motivar a formar-se culinàriament, a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, a l’Escola Hofmann i a la cuina del prestigiós xef Carles Gaig. Actualment ofereix una variada selecció de la rica gastronomia del Delta, sense oblidar la millor cuina marinera, alimentada dia a dia pel peix fresc del port pesquer de la localitat. L’estudi de les tècniques culinàries i la dedicació Teima es fa patent en alguns plats que partint dels productes de proximitat de la zona i sense oblidar la tradició dels fogons d’aquesta terra que besa el mar evolucionen cap a creacions d’autor, sense oblidar els plats de sempre. Al llarg de tot l’any aquest restaurant familiar ofereix jornades gastronòmiques entorn de diferents productes: ostres, galeres, arròs, ruta de tapes, etc. L’hotel, que té la categoria de 2 estels i ofereix 22 habitacions dobles amb vistes excepcionals, ostenta el segell de gastronòmic. Dirigeix la sala que té una decoració marinera i una capacitat per uns 80 comensals, Pep Caballé Llambrich. És molt lluminós a través dels grans finestrals perquè el comensal pugui gaudir també de les vistes. Té una petita balconada a manera de terrassa. El nombre aproximat de vins i caves diferents del celler és de 54 i el vi de la casa és el Nuviana, 8,70.

Especialitats de la casa

– Cloïsses a la marinera: 12,00 €
– Escalivada amb peu cruixent: 10,90 €
– Ostres amb cruixent de patata: 12,00 €
– Rap rostit al forn: 19,70 €
– Arròs negre Sol: 18,00 €
– ”Brownie”amb gelat vainilla: 5,00 €

– Menú: 17,00 €
– Menú degustació: 30,00 €

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 46 00 08

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T18:24:38+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top