RESTAURANT SOL | AMPOLLA

RESTAURANT SOL | AMPOLLA

QÜALIFICACIÓ: 7,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Carrer del Mig, 8 L’Ampolla
43895 AMPOLLA.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00 hores. Tanca: Dimecres i de l’11 de desembre a l’1 de febrer

Al 1967 el matrimoni format per José Llambrich i Teresa va obrir l’hotel Ampolla Sol, a manera d’hostal per a hostes i restaurant a la primera planta, situat enfront del port pesquer de L’Ampolla, amb el nom de Sol. A ell pot accedir-se per l’Avinguda Marítima R. Pous, 8 pujant unes escales fins a la primera planta o per la part posterior, mitjançant un accés directe a peu de carrer del Mig, 8, en la qual hi ha una petita terrassa. Més tard Teima Caballe Llambrich, filla de Tere i amb tan sol 16 anys d’edat, es va posar als fogons del mateix al costat de la seva àvia materna. Amb ella va experimentar la passió per la cuina i la motivar a formar-se culinàriament, a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, a l’Escola Hofmann i a la cuina del prestigiós xef Carles Gaig. Actualment ofereix una variada selecció de la rica gastronomia del Delta, sense oblidar la millor cuina marinera, alimentada dia a dia pel peix fresc del port pesquer de la localitat. L’estudi de les tècniques culinàries i la dedicació Teima es fa patent en alguns plats que partint dels productes de proximitat de la zona i sense oblidar la tradició evolucionen cap a creacions d’autor. Al llarg de tot l’any aquest restaurant familiar ofereix jornades gastronòmiques entorn de diferents productes: ostres, galeres, arròs, ruta de tapes, etc. Dirigeix la sala que té una decoració marinera i una capacitat per uns 80 comensals, Pep Caballé Llambrich. És molt lluminós a través dels grans finestrals perquè el comensal pugui gaudir de les vistes. Té una petita balconada a manera de terrassa. El nombre de referències del celler és de 54. L’hotel, que té la categoria de 2 estrelles i ofereix 22 habitacions dobles. Ostenta el segell de gastronòmic.

Especialitats i preus:

Cloïsses a la marinera, 17,50.

Llagostins de l’Ampolla, 22,80.

Ostres amb cruixent de patata 12,00.

Rap rostit al forn, 19,70;

Arròs amb ortigues, 18,50.

Llenguado en ”tempura” o planxa, 19,50.

Entrecot de vedella a la planxa, 17,50.

Brownie”amb gelat vainilla, 5,50.

Vi de la casa: Nuviana, 8,70.

Menú Especial: 25,00.

Servicios:

Aire condicionat. Terrassa.

PREU MITJÀ: 40 €

CONTACTE

977 46 00 08

Web

CAPACITAT:

50 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-10-05T17:12:01+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top