QUATRE MOLINS | CORNUDELLA DE MONTSANT

QUATRE MOLINS | CORNUDELLA DE MONTSANT

QÜALIFICACIÓ: 8,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Carrer del Comte de Rius, 8. Cornudella de Montsant
43360 CORNUDELLA DE MONTSANT.

HORARIS

De 13,30 a 15,30 i de 20,20 a 22,30. Tanca: Dilluns

Des del març de 2018 un jove xef, Rafel Muria Franch, fill del propietari de Mel Muria, del Perelló, amb només 25 anys, emprenador i valent, ocupa el Quatre Molins, de Cornudella, l’espai eno-gastronòmic del celler Ronadelles, oferint la seva cuina personal de línia avanguardista. Amb una brillant formació que comença a l’Escola Hoffmann, de Barcelona i continua per restaurants tan prestigiosos com L’Atelier de Joël Robuchon Saint Germain, de Paris; Villa Retiro, de Xerta; Michel Bras, de Laguiole, entre d’altres, Rafel presenta en aquest petit poble del Priorat, a peus de Siurana la seva oferta culinària en format de dos menús. Cuina a la vista en la que es pot seguir l’intents treball del xef i els seus ajudants, meticulós en els productes, entre els que no falta la Mel familiar, amb resultats plenament satisfactoris, fruit d’experiències viscudes, professionalitat i técniques d’elaboració i presentació. Alguns plats, els acaba el xef a la taula del començal, amb tot un espectacle visual. L’establiment conserva el nom que tenia i que volia ser un homenatge als 4 molins que es conserven a la localitat dels 72 molins documentats al llarg del riu Siurana durant el segle XIX. La sala, que té una decoració minimalista amb estil vintage–rústic, amb 10 taules per uns 20 comensals, la dirigeix Giovanni Espinosa. La carta de vins té més de 60 referències. Un restaurant que per la seva cuina avantguardista i d’autor justifica la visita a Cornudella. Certament una joia gastronòmica al Priorat.

Especialitats de la casa

– Carpaccio de carn madurada amb ostra, parmasà i olives taggiasca:
– Ravioli d’escamarlà amb foie i tòfona d’estiu:
– Llom de tonyina amb salsa miso i albergínia:
– Peix de llotja, coriandre, escalunya, tomàquet i emulsió de llima:
– “Fricassé” de lletons amb rossinyols:
– Mel de taronger amb safrà”Art Muria”i cítrics:

– Menú Degustació: 49,90 €
– Menú Espectacle: 64,90 €

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 821 004

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T18:11:05+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top