QÜALIFICACIÓ: 9,00
TIPUS DE CUINA:
D’autor
ADREÇA
Carrer del Comte de Rius, 8.
43360 CORNUDELLA DE MONTSANT.
HORARIS
Dinars de dijous a dilluns de 13 a 15:00h. Sopars de dijous a dissabte de 20:30 a 22:00h. Tanca: Dimarts i dimecres.
Des del març de 2018 un jove xef, Rafel Muria Franch, fill del propietari de Mel Muria, del Perelló, amb només 27 anys, emprenador i valent, ocupa el Quatre Molins, de Cornudella, l’espai eno-gastronòmic del celler Ronadelles, oferint la seva cuina personal de línia avanguardista. Amb una brillant formació que comença a l’Escola Hoffmann, de Barcelona i continua per restaurants tan prestigiosos com L’Atelier de Joël Robuchon Saint Germain, de Paris; Villa Retiro, de Xerta; Michel Bras, de Laguiole, entre d’altres, Rafel presenta en aquest petit poble del Priorat, a peus de Siurana la seva oferta culinària en format de dos menús. Cuina a la vista en la que es pot seguir l’intens treball del xef i els seus ajudants, meticulós en els productes, entre els que no falta la Mel familiar, amb resultats plenament satisfactoris, fruit d’experiències viscudes, professionalitat i técniques d’elaboració i presentació. Alguns plats, els acaba el xef a la taula del començal, amb tot un espectacle visual. L’establiment conserva el nom que tenia i que volia ser un homenatge als 4 molins que es conserven a la localitat dels 72 molins documentats al llarg del riu Siurana durant el segle XIX. La sala, que té una decoració minimalista amb estil vintage–rústic, amb 10 taules per uns 20 comensals. La carta de vins té més de 60 referències. Un restaurant que per la seva cuina avantguardista i d’autor justifica la visita a Cornudella. Ofereix dos menús que es complementar amb dos tipus diferents de maridatges. Certament una joia gastronòmica al Priorat. Per aquesta positiva tasca la Guia Gourmand el designe Restaurant de l’Any 2022.
Especialitats de la casa
- Carpaccio de carn madurada amb ostra, parmasà i olives taggiasca
- Ravioli d’escamarlà amb foie i tòfona d’estiu
- Verat fumat amb coliflor, bitxo, ceba en escabetx i mel d’all negre Muria Bio
- Ravioli d’ortiga de mar amb salsa kodium i carabassa
- Carpaccio d’orada amb vinagreta de llima i cibulet
- Mel de taronger amb safrà”Art Muria”i cítrics:
– Menú Degustació: 55,00 €
– Menú Espectacle: 70,00 €
Serveis
Aire condicionat.
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.