EDUARD XATRUC

Presentador dels Premis Gourmand 2020

Eduard Xatruch (Tarragona, 1981) va estudiar a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils. A l’inici de la seva trajectòria professional va treballar al restaurant Quim Font de Salou, al restaurant xinès de Port Aventura, al restaurant El celler de l’Padrí, al restaurant Arzak, i al restaurant Talaia Mar. L’any 2000, i després d’haver estat stagier a elBulli, va entrar a formar part de la plantilla de l’restaurant de Ferran Adrià exercint com a cap de cuina. El 2011 va tancar elBulli i un any després va obrir amb els seus excompanys Oriol Castro i Mateu Casañas al restaurant Compartir (Cadaqués, 2 Sols Repsol) i tres anys més tard van obrir el restaurant Gaudir (Barcelona, 1 estrella Michelin i 2 Sols Repsol).

EDUARD XATRUC

Presentador dels Premis Gourmand 2020

Eduard Xatruch (Tarragona, 1981) va estudiar a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils. A l’inici de la seva trajectòria professional va treballar al restaurant Quim Font de Salou, al restaurant xinès de Port Aventura, al restaurant El celler de l’Padrí, al restaurant Arzak, i al restaurant Talaia Mar. L’any 2000, i després d’haver estat stagier a elBulli, va entrar a formar part de la plantilla de l’restaurant de Ferran Adrià exercint com a cap de cuina. El 2011 va tancar elBulli i un any després va obrir amb els seus excompanys Oriol Castro i Mateu Casañas al restaurant Compartir (Cadaqués, 2 Sols Repsol) i tres anys més tard van obrir el restaurant Gaudir (Barcelona, 1 estrella Michelin i 2 Sols Repsol).

EDUARD XATRUC

Presentador dels Premis Gourmand 2020

Eduard Xatruch (Tarragona, 1981) va estudiar a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils. A l’inici de la seva trajectòria professional va treballar al restaurant Quim Font de Salou, al restaurant xinès de Port Aventura, al restaurant El celler de l’Padrí, al restaurant Arzak, i al restaurant Talaia Mar. L’any 2000, i després d’haver estat stagier a elBulli, va entrar a formar part de la plantilla de l’restaurant de Ferran Adrià exercint com a cap de cuina. El 2011 va tancar elBulli i un any després va obrir amb els seus excompanys Oriol Castro i Mateu Casañas al restaurant Compartir (Cadaqués, 2 Sols Repsol) i tres anys més tard van obrir el restaurant Gaudir (Barcelona, 1 estrella Michelin i 2 Sols Repsol).

RESTAURANT DE L’ANY 2020 – CASA MACARRILLA 1966

TIPUS DE CUINA

Mediterrània

LOCALITAT

Cambrils

QUALIFICACIÓ

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

RESTAURANT REVELACIÓ 2020 – L’ORIGINAL

TIPUS DE CUINA

Mediterrània

LOCALITAT

Cambrils

QUALIFICACIÓ

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

XEF DE L’ANY 2020 – EDUARD AGELL

TIPUS DE CUINA

Mediterrània

LOCALITAT

Vilanova i la Geltrú

QUALIFICACIÓ

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

HOTEL DE L’ANY 2020 – TRYP GUADALAJARA

QUALIFICACIÓ

★ ★ ★ ★

CAVA DE L'ANY 2020 – MAS GATELL
VERMOUTH DE L’ANY 2020 – YZAGUIRRE