QÜALIFICACIÓ: 6,50
TIPUS DE CUINA:
Mediterrània
ADREÇA
Plaça Peixateries Velles, 8.
43201 Reus.
HORARIS
De 13,00 a 16,00 i de 19,30 a 23,00. No tanca cap dia.
Situat a l’antiga plaça de les Peixateries amb unes vistes a la Prioral de l’església de Sant Pere de Reus, és una referència a la ciutat per la seva àmplia terrassa i la seva cuina mediterrània i marinera, amb els peixos i mariscs com a principals protagonistes. Des 2017, propietat de Lluís Llauradó, amb el suport de Gabriel Rebechi, té com a xef a Javier De Madre, cuiner amb àmplia experiència en cuina mediterrània havent treballat anteriorment per diverses cadenes d’hotels de la Costa Daurada. Aquest singular restaurant bàsicament de tapes i de plats amb productes de la mar (de la mar a la taula), disposa d’un petit menjador i una gran terrassa que ocupa gran part de la plaça, que s’omple de gom a gom en els festius a l’migdia. Un lloc ideal per fer el tradicional vermut de Reus i degustar algun dels seus plats de línia mediterrània. Un expositor presenta els peixos i mariscs del dia perquè el comensal pugui triar. A la carta, tapes fredes, tapes calentes, peix i marisc, marisc peixera diària, paelles, carns i postres. El vi de la casa és octubre blanc i negre, 16,00 €.
Especialitats de la casa
– Ous estrellats amb pop, 16,50 €
– Tataki de tonyina amb wacame, 18,70 €
– Paella de marisc i l’arròs negre, 16,00 €
– cloïsses en salsa verda, 13,90 €;
– Ous estrellats amb pop, 16,50 €
– Orada al forn, 14,00 €
– Llagostins a la planxa, 19,00 €
– Couland de xocolata, 5,50 €
– Menú entre setmana: 12,00 €
– Menú caps de setmana: 16,00 €
– Vi de la Casa: Octubre, blanc o negre, 16,00 €
Serveis
Aire condicionat. Terrassa. 1 menjador privat per fins a 16 comensals. Accés per a discapacitats. Admet gossos a la terrassa. Capacitat pes a 200 comensals. Plats sense gluten, vegans i vegatarianos.
PREU MITJÀ:
30,00 €
CONTACTE
610 61 43 71
CAPACITAT:
200 comensals
ACCEPTEN:
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.