QÜALIFICACIÓ: 7,50
TIPUS DE CUINA:
Tradicional
ADREÇA
San Clemente, s/n. Saragossa
50001 Saragossa.
HORARIS
De 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit
El restaurant del NH Gran Hotel, La Ontina, amb entrada independent, ocupa un lloc d’honor en el rànquing de la millor cuina de la capital aragonesa, des que el 1996 va obrir les seves portes. La positiva feina que esta desenvolupant el xef Enrique Martinez, està plena d’inquietuds i creativitat i origina una cuina d’autor, a partir de receptes tradicionals, molt interessant. El servei està igualment molt estudiat, sota la direcció de Manuel i Chema Ferrer. El sommelier és Manuel Ferrer i el celler és molt complet, amb 60 referències. Té carta de cafès, tes, infusions i olis. Té 2 varietats de pa d’elaboració pròpia. Timbal d’ou de corral, 17,28; cua de vedella guisat, 22,68; bacallà ajoarriero amb pebrots del Pontigo, 23,76; torrija caramel•litzada amb gelat de canyella, 6,00. Menú, 29,00. Menú degustació, 65,00. Vi de la casa: Vinyes del Vero Criança, 16,30.
Especialitats de la casa
– Terrina de foie escabetxada: 23,50 €
– Gambes a la planxa: 23,40 €
– Peix de llotja a la brasa: S/M
– Filet a la brasa: 26,75 €
– “Paletilla de ternasco de la D.O Aragón”: 23,30 €
– Coulant de xocolata: 12,70 €
– Menú: 32,00 €
– :
– Vi de la Casa: , 17,00 €
Serveis
, , , , ,
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.