O MAR RESTAURANT | Salou

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Av. Carles Buigas, 29. Salou
43840 Salou.

HORARIS

Horari: d’1 maig a 30 setembre obert tots els dies de 13:00 a 00:00 h. d’1 d’octubre a 7 gener: obert de dimarts a diumenge de 13 a 16 i de 20 a 23:30 h. Tancament anual: de 8 gener a 15 febrer

Situat en una de les avingudes principals del centre de la Capital de la Costa Daurada, ofereix una carta molt àmplia d’una línia de cuina tradicional mediterrània ben elaborada per xef Tihomir, protagonitzada bàsicament per arrossos, peixos i mariscs. A destacar la rebosteria totalment casolana inclosos els gelats i sorbets. Propietat de Luis Sauras, es va inagurar l’any 2011 i el local simula una cova submarina. Dirigeix la sala, que té una capacitat per uns 60 comensals, Cristina Briceag, que també exerceix de sommelier, cuidant un celler amb unes 40 referències.

Especialitats i preus:

Ostres de Delta de l’Ebre (6 u.), 19,90.

Gambes vermelles de la costa a la sal (8 u.) 24,00.

Tàrtar de tonyina Balfegó amb sorbet de bergamota, 21,00.

Graellada de peix i marisc, 27,90.

Romasquet de calamar de potera amb gambes, musclos i cloïsses, 21,50.

Arròs caldós o melós amb llamàntol, 24,90.

Paella d’arròs vermell amb gambes vermelles, 18,50.

Mariscades, 39,90, 75,00 i 130,00.

“Chuletón” de rossa gallega de 500 grs., 25,00.

Pastís “tatin” de poma amb gelat de vainilla, 5,90.

Menú arrossos i més (migdies), 18,50 i el Menú O Mar, 22,90.

El vi de la casa és El Convidat, 10,50. (tots els preus són sense iva).

Serveis

Aire condicionat.

PREU MITJÀ:

35,00 €

CONTACTE

977 383 998

Web

CAPACITAT:

60 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-11-21T11:22:28+01:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top