QÜALIFICACIÓ: 7,50
TIPUS DE CUINA:
Mediterrània
ADREÇA
Av. Carles Buigas, 29. Salou
43840 Salou.
HORARIS
Horari: d’1 maig a 30 setembre obert tots els dies de 13:00 a 00:00 h. d’1 d’octubre a 7 gener: obert de dimarts a diumenge de 13 a 16 i de 20 a 23:30 h. Tancament anual: de 8 gener a 15 febrer
Situat en una de les avingudes principals del centre de la Capital de la Costa Daurada, ofereix una carta molt àmplia d’una línia de cuina tradicional mediterrània ben elaborada per xef Tihomir, protagonitzada bàsicament per arrossos, peixos i mariscs. A destacar la rebosteria totalment casolana inclosos els gelats i sorbets. Propietat de Luis Sauras, es va inagurar l’any 2011 i el local simula una cova submarina. Dirigeix la sala, que té una capacitat per uns 60 comensals, Cristina Briceag, que també exerceix de sommelier, cuidant un celler amb unes 40 referències.
Especialitats i preus:
Ostres de Delta de l’Ebre (6 u.), 19,90.
Gambes vermelles de la costa a la sal (8 u.) 24,00.
Tàrtar de tonyina Balfegó amb sorbet de bergamota, 21,00.
Graellada de peix i marisc, 27,90.
Romasquet de calamar de potera amb gambes, musclos i cloïsses, 21,50.
Arròs caldós o melós amb llamàntol, 24,90.
Paella d’arròs vermell amb gambes vermelles, 18,50.
Mariscades, 39,90, 75,00 i 130,00.
“Chuletón” de rossa gallega de 500 grs., 25,00.
Pastís “tatin” de poma amb gelat de vainilla, 5,90.
Menú arrossos i més (migdies), 18,50 i el Menú O Mar, 22,90.
El vi de la casa és El Convidat, 10,50. (tots els preus són sense iva).
Serveis
Aire condicionat.
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.