MIRAMAR | Cambrils

XEF DE L'ANY 2020

MIRAMAR | Cambrils

QÜALIFICACIÓ: 8,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Passeig Miramar, 30
43850 Cambrils, Tarragona.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 19,45 a 23,00. No tanca cap dia. Vacances: de 26 de desembre a 8 de gener

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

100 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Obert per primera vegada a l’any 1957 per els avis (Agustí i Irene) de l’actual propietari, Joan Gómez Colom, inicialment com a pensió i casa de menjars en la seva pròpia casa particular, l’evolució d’aquest prestigiós establiment és llarga i ha passat per diferents etapes, fins el moment actual en el que pot ser considerat com un dels restaurants de cuina tradicional marinera més importants de Cambrils Port. Situat a mitats de la façana marítima, amb una terrassa a la primera planta de vistes fantàstiques del port de pescadors, a més de la terrassa al passeig, el Miramar dóna un gran pas endavant a finals de 2011 i començaments del 2012 quan en Joan Gómez amb el suport de la seva dona, Jovita Dolç, decideixen tancar l’hotel i renovar totalment el restaurant, amb una decoració moderna que no abandona el rústic amb pedra vista i mil detalls de bon gust, en diferents menjadors, tots ells molt agradables. Els xefs són Socorro Montoro i Ángel Fernández, que elaboren plats amb productes de proximitat, directament dels pescadors i les llotges de la zona i de la màxima qualitat, respectant sempre sabors, aromes i textures. El sommelier, que té cura d’un celler amb unes 200 referències, és Antonio Martínez. I la direcció de sala, molt agradable, que té una capacitat per a uns 60 comensals, la porta el pròpi patró. Sens dubte, estem en una de les millors cuines de peix salvatge i marisc d’elaboració tradicional de la Costa Daurada, tot un referent en el restaurants gastronòmics de les comarques tarragonines. El pa és d’elaboració pròpia. Aquest any ha estrenat un gran expositor de pastissos, a càrrec del mestre pastisser José Manuel García i un expositor de formatges.

– Amanida de llamàntol 32,00 €
– Llagostins a la crema de taronja 29,50 €
– Llobarro al forn amb patates 29,00 €
– Mariscada (viu, bullit i a la planxa, 76,00 €
– Llom de corder lletó 24,60 €
– Sacher 10,00 €
– Via Terra 15,50 €
– Menú Miramar: 38,00 €
– Menú gastronòmic de temporada: 65,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 04-febr.-19

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-01-08T11:14:44+01:00Gener, 2020|PREMI GOURMAND, Restaurants|0 Comments