MIRAMAR | Cambrils

XEF DE L'ANY 2020

MIRAMAR | Cambrils

QÜALIFICACIÓ: 9,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Passeig Miramar, 30
43850 Cambrils, Tarragona.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 19,45 a 23,00. No tanca cap dia. Vacances: de 26 de desembre a 8 de gener

PREU MITJÀ:

60,00 €

CONTACTE

CAPACITAT:

80 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Obert per primera vegada a l’any 1957 per els avis (Agustí i Irene) de l’actual propietari, Joan Gómez Colom, inicialment com a pensió i casa de menjars en la seva pròpia casa particular, l’evolució d’aquest prestigiós establiment és llarga i ha passat per diferents etapes, fins el moment actual en el que pot ser considerat com un dels restaurants de cuina tradicional marinera més importants de Cambrils Port. Situat a mitats de la façana marítima, amb una terrassa a la primera planta de vistes fantàstiques del port de pescadors, a més de la terrassa al passeig, el Miramar dóna un gran pas endavant a finals de 2011 i començaments del 2012 quan en Joan Gómez amb el suport de la seva dona, Jovita Dolç, decideixen tancar l’hotel i renovar totalment el restaurant, amb una decoració moderna que no abandona el rústic amb pedra vista i mil detalls de bon gust, en diferents menjadors, tots ells molt agradables. Els xefs són Socorro Montoro i Ángel Fernández, que elaboren plats amb productes de proximitat, directament dels pescadors i les llotges de la zona i de la màxima qualitat, respectant sempre sabors, aromes i textures. El sommelier, que té cura d’un celler amb unes 200 referències, és Antonio Martínez. I la direcció de sala, molt agradable, que té una capacitat per a uns 60 comensals, la porta el pròpi patró. Sens dubte, estem en una de les millors cuines de peix salvatge i marisc d’elaboració tradicional de la Costa Daurada, tot un referent en el restaurants gastronòmics de les comarques tarragonines. El pa és d’elaboració pròpia. Té gran expositor de pastissos, a càrrec de la pastissera Lídia Martínez i un expositor de bombons.

– Amanida de llamàntol 36,00 €
– Llagostins a la crema de taronja 29,50 €
– Llobarro al forn amb patates 32,00 €
– Mariscada (viu, bullit i a la planxa, 76,00 €
– Llom de corder lletó 22,50 €
– Sacher 10,00 €
– Via Terra 15,50 €
– Menú Miramar: 45,00 €
– Menú gastronòmic de temporada: 74,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 04-febr.-19

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:19:15+01:00Gener, 2020|PREMI GOURMAND, Restaurants|0 Comments