MIRALL DE TRES | Reus

MIRALL DE TRES | Reus

QÜALIFICACIÓ: 7,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Avda. De Pere el Ceremoniós, 12 Reus
43004 Reus.

HORARIS

Tanca dimarts. De 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,30

Sorprèn gratament per la seva elegant marc, l’acurat servei professional i, el que és més important, la seva exquisida cuina de producte de proximitat i tocs llatinoamericans, amb una excel·lent relació qualitat / preu. Sens dubte és un gran referent gastronòmic de Reus, plenament consolidat després dels seus dos primers anys de trajectòria. Manuel Hidalgo, amb un gran bagatge internacional, i després de treballar en diverses cuines del Camp de Tarragona va obrir el seu propi restaurant l’any 2017 a Reus amb aquest curiós nom que s’inspira en que ell i la seva dona són el mirall dels seus tres fills. Elabora una cuina d’autor que ofereix bàsicament tres menús, que canvien cada setmana, amb preus de 28,50, 39,00 i 45,50 (entre setmana, 18,50). El celler té unes seixanta referènciesde vins molt seleccionats. Servei atent i professional.

Especialitats de la casa

– Musclos amb una gustosa salseta del xef:
– Carpaccio de petxina de pelegrí amb una vinagreta de gerds i un pessic de kiw:
– Ceviche a l’estil de Mirall de Tres amb navalles i llenguado, esterificació de maduixes i cibulet fresc, presentat en un plat de sal gelada:
– Rotllet de llenguado amb interior de gamba i un mirall de suc de gamba:
– Melós de xai amb interior de foie, xocolata negra maridat:
– Degustació de dolços de Mirall de Tres:

– :
– :

– Vi de la Casa: Anossa, 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 53 93 30

Web

CAPACITAT:

25 comensals

ACCEPTEN:

VISA

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:32:57+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top