MIAMI CAN PONS | Sant Carles de la Ràpita

QÜALIFICACIÓ: 8,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Marinera

ADREÇA

Passeig Marítim, 18-20.
43540 Sant Carles de la Ràpita.

HORARIS

De 13,30 a 16,00 i de 20,30 (estiu 21,00) a 23,00. Tanca la segona quinzena de gener

La família Pons va començar la tasca restauradora del Miami Can Pons al centre de la població de Sant Carles de la Ràpita l’any 1950 i sempre ha estat un dels millors referents de la cuina del Delta de l’Ebre. Després de 55 anys, el gener del 2005, el van traslladar als baixos del nou hotel Miami Mar, situat davant mateix de la badia dels Alfacs, per millorar i continuar oferint com sempre la cuina marinera autòctona amb especialitats de temporada. En aquest marc, certament encisador, enfront del jardí i la piscina de l’establiment, el restaurant ofereix les elaboracions del Delta que realitza amb molt encert Maria Salvador Alonso. La mariscada i els productes de temporada són els plats estrella d’aquesta cuina, protagonitzada pels llagostins, les ostres, les angules, les galeres, navalles, caixetes, carxofes, bolets… A la carta també destaquen els arrossos, com el “tot pelat”, sarsueles, suquets (el de rap amb patates i carxofes és deliciós), etc. Darrerament ha incorporat el cranc blau, una espècia forana d’origen desconegut que s’establert a la badia i que resulta molt gustós. Té també diversos menús i una carta especial per a nens. Disposa de 3 varietats de pa d’elaboració pròpia. Dirigeix la sala Josep Balada. Celler amb 150 referències, està a l’atenció de Joan Ramon Reverté. És imprescindible reservar taula els caps de setmana. El restaurant participa activament amb “El Col·lectiu de Cuina”, “Estació Nàutica i les Jornades Gastronòmiques de la galera, pop i arròs, llagostí i escamarlà. I continua sent des de fa 50 anys el num. 1 de les Terres de l’Ebre en la compra de peix i marisc a la confraria de pescadors de Sant Carles de la Ràpita. Actualment porten la direcció els germans Joan i Patrícia, tercera generació de la família Pons.

Especialitats de la casa

 

– Còctel de llagostins: 15,00 €
– Carpaccio de salmó fumat, bacallà marinat i llagostins: 13,50 €
– Arròs “tot pelat”: 19,80 €
– Sarsuela de peix Miami: 28,00 €
– Rap a la marinera: 19,80 €
– Parrillada de marics: 26,50 €
– Fondant de xocolata amb fons de crema inglesa: 4,50 €

– Menú del dia: 23,10 €
– Menú gastronómico: 35,20 €
– Menú Delta de l’Ebre: 41,80 €
– Menú degustació (per encàrrec): 46,75 €

– Vi de la Casa: Gandesola, 14,00 €

Serveis

Aire condicionat. Parking.

PREU MITJÀ: 40,00 €

CONTACTE

977 74 05 51

Web

CAPACITAT:

150 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2021-12-17T17:26:59+01:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top