MASIA DE LA PLATJA TAPES | Calafell

QÜALIFICACIÓ: 7,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Carrer Vilamar, 69. Calafell
43820 Calafell.

HORARIS

Horari servei en barra: de 12,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00 (divendres i dissabte fins a les 24,00 hores). Tanca dimarts nit i dimecres

Situat al mateix costat de la Masia de la Platja Restaurant va néixer el 2017 el local Masia de la Platja Tapes, com una iniciativa de Ramon Guasch, tercera generació de la coneguda família restauradora, per oferir una cuina de tapes per compartir, en aquesta línia de gastronomia que actualment està tan de moda. El local, que es comunica directament al fons amb el restaurant Masia de la Platja, en el que comparteix cuina, consta d’una agradable barra de bar i tres menjadors confortables i amb decoració moderna i agradable, predominant la fusta clara, gran miralls i pedra vista. Un extens pany de paret és ocupat per una cava climatitzada amb un bon nombre de referències de vins principalment del Penedès. Al costat d’una àmplia carta d’oferta gastronòmica en format de tapes i cassoletes, tant de línia tradicional com de creativitat, molt ben realitzades pel xef Ramon, una vistosa i acolorida pissarra que es trasllada entre les taules exposa les tapes de temporada segons les compres diàries. També cada dia es prepara un còctel diferent. Cal destacar les postres fetes a la casa, que resulten exquisides. Alguna de les tapes s’elaboren o s’acaben davant dels comensals, amb la utilització de nitrogen, constituint una petita obra d’art en presentació i explicació.

Especialitats de la casa

– mini Cornetto de salmó, mascarpone i caviar de truita: 1,50 €
– Cruixent de maduixa amb de foie micuit amb salsa de mango: 3,00 €
– Moll de l’ós amb gambetes: 12,00 €
– Caneló de carn amb salsa de tòfona negre i nou caramel·litzada: 4,50 €
– Tripa, cap i pota amb cigrons: 12,00 €
– Cheese cake nitro, formatge fresc, streuzel d’ametlla, maduixes i fava tonka: 12,00 €

– Vi de la Casa: Castell de Calafell, DO Penedès.

Serveis

Aire condicionat.

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 69 51 00

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-10-28T13:25:30+01:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top