MAS ROMEU | Lloret de Mar

MAS ROMEU | Lloret de Mar

QÜALIFICACIÓ: 8,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Avda. Mas Romeu, 3 Lloret de Mar
17310 Lloret de Mar.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimecres (juliol i agost obert tots els dies). Vacances: 15 dies Octubre i 15 dies al Gener

Jordi Garriga i Anna Mateu van obrir per primera vegada les portes d’aquest restaurant familiar, el 20 de novembre de 1981, a la localitat turística de Lloret de Mar, on imperava “la cuina internacional”. Va agafar el nom de la Finca on s’ubicava l’antiga masia que hi havia abans de ser restaurant. I el seu repte va ser introduir la cuina tradicional amb plats d’orígen mariner. Des dels primers anys, van començar a organitzar diferentes Jornades Gastronòmiques temàtiques depenent de l’època de l’any, com Les Jornades del Bacallà a la Quaresma, les Jornades de la Carxofa a l’hivern, les Jornades de Primavera, les Jornades de la Gamba, les Jornades de la Caça, les Jornades de l’Arròs… sempre amb un gran èxit per l’afluència de la seva clientela. A partir del desè aniversari, i per a la seva celebració ofereix un Menú Degustació a base de les especialitats de la casa. A l’any 2006 i en motiu del 25è aniversari van portar a terme un Certamen Gastronòmic dedicat a la cuina de les comarques, en el que varen intervenir una representació de cada una de les 42 comarques catalanes. L’any passat van celebrar el 30è aniversari. En Jordi Garriga va començar de molt jovenet en el món de la cuina i va estar sota les ordres del prestigiós xef Josep Lladonosa, del qual va adquirir una gran estimació envers la cuina tradicional i a respectar els seus orígens i preparacions a l’hora d’innovar. Més tard, amb la seva esposa van complir el somni de tenir un restaurant propi, en el que la seva filla Laia és la sumiller, que té cura d’un important celler amb unes 150 referències. El restaurant ocupa una amplia masia de decoració rústica i senzilla amb diferents menjadors, des de 10 fins a 200 comensals.

Especialitats de la casa

– Timbal de foie i poma amb oli de vainilla: 15,85 €
– Peus de porc amb cargols: 13,60 €
– Suquet de rap amb llamàntol: 29,25 €
– Arròs negre a l’estil de Palafrugel: 14,50 €
– Filet de bou novell a la sal amb verduretes a la brasa: 27,95 €
– Crema catalana amb crustillant d’ametlles i gelat de caramel:

– Menú dia, 19,00; menú de cap de setmana, 30,00.: 5,95 €
– :

– Vi de la Casa: Terra de Pau, 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

972 36 79 63

Web

CAPACITAT:

200 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T17:54:02+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top