QÜALIFICACIÓ: 8,00
TIPUS DE CUINA:
Mediterrània
ADREÇA
Passeig de la Ribera, 6.
08870 Sitges.
HORARIS
De 13,30 a 15,30 i de 20,30 a 22,30. No tanca
José Luis Capo Antich va inaugurar aquest prestigiós restaurant l’any 1991, que gaudeix d’una situació privilegiada enfront del mar, amb una agradable i tranquil·la terrassa, en primera línia, sota la popular església. En un marc elegant, decorat amb fustes nobles i quadres d’artistes locals, ofereix la cuina ben elaborada, de línia mediterrània de mercat i d’autor, plena d’inquietuds. Un restaurant familiar per gaudir de plats tradicionals però amb un toc personal del xef, Louis Philippe Capo Fourny, fill del propietari. Després de recórrer durant diversos anys les millors cuines d’Europa, s’hi va incorporar fa ja alguns com a cap de cuina. Cal destacar l’acurat servei, professional i atent. Celler compte amb unes 250 referències.
Especialitats de la casa
– Anxoves del Cantàbric sobre torrades amb tomàquet: 21,90 €
– Canelons de l’àvia: 16,50 €
– Les gambes a l’allet: 19,95 €
– Pop “a la gallega” amb parmentier de festucs: 25,95 €
– Tàrtar de bou amb foie-gras: 22,80 €
– Milfulls de vainilla de Madagascar: 9,95 €
– Menú degustació sorpresa, 60,00 (preus sense iva).:
– Vi de la Casa: Creu de l’Avit, 15,00 €
Serveis
Aire condicionat. Terrassa. Menjador privat per fins a 25 comensals.
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.