MALENA | Gimenells

MALENA | Gimenells

QÜALIFICACIÓ: 9,25

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Recinte La Vaqueria, Ctra. De Sucs s / n Gimenells
25112 Gimenells, Lleida.

HORARIS

De 13.00 a 15,30 i de 21,00 a 22,30 hores. Tancament setmanal: dilluns i les nits de dimarts, dimecres i dijous

Restaurants_MALENA _Lleida

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

30 comensals

ACCEPTEN:

VISA

Josep Mª. (Xixo) Castaño, xef amb una formació autodidacta, i amb el suport de la seva esposa Mª Elena Ruiz, que dirigeix la sala i exerceix també de sommelier, van obrir a Lleida el 18 de febrer de 1991 el restaurant Malena (nom que vol ser un homenatge a la besavia Magadalena que era cuinera), practicant una cuina amb arrels lleidatanes, aplicant creativitat i tècnica a la cuina tradicional fins aconseguir un estil propi. No va trigar en arribar el prestigi a l’establiment, que va aconseguir l’estrella Michelin, el 2004, i que conserva, per l’exquisida cuina que ofereix, arrelada a la seva terra i amb tocs creatius, d’autor. L’any 2008 van canviar d’ubicació, situant-se als afores d’un petit municipi, Gimenells, a poc més de 25 quilòmetres de la capital. Allà es va establir La Vaqueria, un projecte innovador de col·laboració entre el restaurant Malena i l’Irta, que associa la recerca alimentària amb la valoració gastronòmica i l’experimentació culinària. El seu objectiu és la valoració dels productes autòctons catalans a partir de noves preparacions gastronòmiques i culinàries, utilitzant mètodes tradicionals i moderns de processament dels aliments i la seva difusió. Dos petits menjadors amb només tres taules cada un, amb una rosa a la taula en cadascuna d’elles, i una decoració minimalista clàssica i alhora moderna reben els comensals per a un festí gastronòmic d’alt nivell. Celler important amb 250 referències.

– Patates, faves i cargols al allioli de menta 20,00 €
– Velouté de pollastre de corral amb blat de moro, tòfona i foie-gras 28,00 €
– Remenat cremós de rovellons i gambes 28,00 €
– Xai a la canyella i pebrot acabat a la brasa 20,00 €
– Garrí cuinat amb cítrics i vainilla acabat al forn de llenya 22,00 €
– Mató amb festucs i gelat de maduixes al pebre 7,00 €
– 15,00.
– Menú: 42,00 €
– Menú degustació: 72,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 22-maig-19

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-02-13T19:30:33+01:00gener, 2020|Restaurants|0 Comments