L’ORIGINAL EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES | Cambrils

RESTAURANT REVELACIÓ 2020

L’ORIGINAL EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES | Cambrils

QÜALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor o Avanguardista

ADREÇA

Plaça Mossen Joan Batalla, 5.
43850 Cambrils, Tarragona.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. No tanca cap dia

Restaurants_L'ORIGINAL EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES _Tarragona

PREU MITJÀ:

35,00 €

CONTACTE

CAPACITAT:

85 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESS

El jove xef, Juan Llaberia, després dels seus estudis a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils i fer el post grau de direcció de cuina, a l’Escola d’hostaleria de Sant Pol de Mar, va iniciar la seva experiència professional en prestigiosos restaurants com el Miramar i Can Bosch, de Cambrils i Sant Pau Carme Ruscalleda, de Sant Pol de Mar. Al desembre de l’any 2013 decideix començar en el seu propi restaurant i inaugura en una cèntrica plaça del Port de Cambrils, L’Original, per oferir la seva concepció de cuina que fusiona cultures i sabors, partint de productes molt propers de l’entorn, als quals sap projectar noves dimensions, en textures, sabors i presentacions. Joan és un gran apassionat de la cuina moderna creativa d’autor, que desenvolupa amb notable encert perquè el comensal visqui singulars experiències gastronòmiques. Disposa d’un petit menjador elegant i acollidor, sota la direcció de Juan Antonio Vila, que també exerceix de sommelier. Al fons del local, després de la barra de bar, es troba un Gastrobar amb decoració informal i selectes tapes, en l’elaboració de les quals col·labora el xef mexicà Armando Benítez. La cuina queda a la vista. La capacitat total és per a 85 comensals. El celler alberga unes 120 referències. Participa en les seves jornades gastronòmiques del municipi. Ha estat guanyador i finalista en totes les Rutes de Tapes de Cambrils i finalista en la “Tapa de l’any Barcelona”.

– Tàrtar de tonyina vermella Grup Balfegó 20,00 €
– Tataki de salmó 16,00 €
– Pop a la brasa amb textura de patata i emulsió d’allioli 15,50 €
– Bacallà gratinat amb allioli i poma caramel·litzada 15,00 €
– Peix de mercat (llobarro, orada, turbot) 21,00 €
– Esfera de xocolata 8,00 €
– No en té
– Menú Jornades: 40,00 €
– Menú Degustació Secret del Xef: 40,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 20-febr.-19

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-02-13T19:36:29+01:00January, 2020|DESTACAT III, Restaurants|0 Comments