QÜALIFICACIÓ: 6,00
TIPUS DE CUINA:
Tradicional
ADREÇA
Carrer de Peralta, 3 Renau
43886 Renau.
HORARIS
Obre diumenges, dilluns i dijous de 10 a 17 hores per esmorzars i menjars i divendres i dissabtes de 10 a 23 hores. Tancament setmanal: dimarts i dimecres (obre per encàrrec de grups especialment en temporada de calçotades)
El restaurant Les Tines de Renau, situat a l’antic castell del municipi, es troba com el seu nom indica a Renau, un dels pobles més petits del Tarragonès, a sol 15 Kilòmetres de Tarragona, la capital, a set minuts de Valls i a una hora de Barcelona. El restaurant es troba al costat de la plaça major, en el cim de l’encisador municipi i enmig d’un paisatge natural embolicat de vinyes d’una gran bellesa. La cuina de les Tines de Renau, és la tradicional de la zona, amb productes de proximitat i temporada, on destaquen les cassoles a l’estil de l’àvia i sobretot les carns rostides en una gran brasa situada dins del menjador i cuinades davant dels clients. El restaurant disposa de salons rústics decorats curiosament de manera senzilla, així com d’una agradable terrassa, pel bon temps, amb vista al poble i a la comarca. A l’entrada, dóna la benvinguda una antiga premsa i un cup que es pot contemplar a través d’un vidre. Al menjador principal, què té una capacitat per fins a 60 comensals, destaca les grans llums modernes del sostre, la pedra vista de les parets i detalls de bon gust com els antics morters de marbre i la petita bóta de vermut de poble. El matrimoni Lluís Ramon Maideu i Josefa Pulido porten aquest establiment, ell com a xef i ella a les sales, oferint una cuina de línia catalana mediterrània, amb un menú tancat, amb iva inclòs, en el que es pot triar entre 9 entrants, 12 segons i 9 postres, vi de la casa i aigua. Celler amb una dotzena de referències. A partir del mes de novembre comencen la temporada de calçotades, fetes al més pur estil tradicional.
Especialitats de la casa
– Cargols dolços i picants al nostre estil
– Escudella barrejada
– Calçotada, en temporada
– Xai a la brasa amb guarniments
– Peus de porc a la cassola, al estil tradicinal, amb bolets i botifarra negre
– Pastís cremós de formatge
– Menú diari 18,00 € . Menú cap de setmana: 28,00 €
Serveis
Aire condicionat. Menjador Privat.
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.