LES TINES DE RENAU | Renau

QÜALIFICACIÓ: 6,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Carrer de Peralta, 3 Renau
43886 Renau.

HORARIS

Obre diumenges, dilluns i dijous de 10 a 17 hores per esmorzars i menjars i divendres i dissabtes de 10 a 23 hores. Tancament setmanal: dimarts i dimecres (obre per encàrrec de grups especialment en temporada de calçotades)

El restaurant Les Tines de Renau, situat a l’antic castell del municipi, es troba com el seu nom indica a Renau, un dels pobles més petits del Tarragonès, a sol 15 Kilòmetres de Tarragona, la capital, a set minuts de Valls i a una hora de Barcelona. El restaurant es troba al costat de la plaça major, en el cim de l’encisador municipi i enmig d’un paisatge natural embolicat de vinyes d’una gran bellesa. La cuina de les Tines de Renau, és la tradicional de la zona, amb productes de proximitat i temporada, on destaquen les cassoles a l’estil de l’àvia i sobretot les carns rostides en una gran brasa situada dins del menjador i cuinades davant dels clients. El restaurant disposa de salons rústics decorats curiosament de manera senzilla, així com d’una agradable terrassa, pel bon temps, amb vista al poble i a la comarca. A l’entrada, dóna la benvinguda una antiga premsa i un cup que es pot contemplar a través d’un vidre. Al menjador principal, què té una capacitat per fins a 60 comensals, destaca les grans llums modernes del sostre, la pedra vista de les parets i detalls de bon gust com els antics morters de marbre i la petita bóta de vermut de poble. Des de fa uns set mesos el matrimoni Lluís Ramon Maideu i Josefa Pulido porten aquest establiment, ell com a xef i ella a les sales, oferint una cuina de línia catalana mediterrània, amb un menú tancat, a 22 euros amb iva inclòs, en el que es pot triar entre 7 entrants, 7 segons i 7 postres, vi de la casa i aigua. Celler amb una dotzena de referències. A partir del mes de novembre comencen la temporada de calçotades, fetes al més pur estil tradicional. Especialitats: Amanida d’enciams de colors amb formatge, fruita seca i una vinagreta de taronja i mel; escarola amb romesco i bacallà esmollat; caragols dolços i picants al nostre estil; escudella barrejada, canelons casolans de carns i ceps; rostit de pollastre de corral a la catalana; peus de porc arromescats amb cigrons i botifarra negra; tripes de vedella amb cap i pota; llonganissa de pagès a la brasa; xai a la brasa amb guarniment, entrecot de bou (amb suplement de 3 euros); tòfones artesanes d’avellana i xocolata; púding casolà de taronja amarga, crema catalana.

Especialitats de la casa

– Cargols dolços i picants al nostre estil:
– Escudella barrejada:
– Calçotada, en temporada:
– Rostit de pollastre de corral a la catalana:
– Peus de porc arromescats amb cigrons i botifarra negre:
– Tòfones artesanes d’avellana:

– Menú: 22,00 €
– :

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

977 62 05 96 – 620 47 79 52

Web

CAPACITAT:

60 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:29:08+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top