L’ENOTECA | Escaldes-Engordany

L’ENOTECA | Escaldes-Engordany

QÜALIFICACIÓ: 8,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

De mercat

ADREÇA

C/. del Parral, 4
AD700 Escaldes-Engordany.

HORARIS

De 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,00. Tanca diumenge i de 31 de juliol a 20 d’agost

EEnoteca” és un restaurant o local en el qual se serveix i es comercialitza vi. Existeix la possibilitat en algunes enoteques de servir-se aperitius juntament amb el vi. Una de les missions de la enoteca és la divulgació de la cultura enològica i per aquesta raó és freqüent que es realitzin tastos de vi, rondes de degustació, tertúlies, etc. L’Enoteca, situada al centre d’Escaldes Engordany, neix al 2011 fruit de l’associació d’un grup d’amics, professionals de la restauració, amb l’objectiu d’oferir productes de proximitat i de temporada, així com maridarlos amb els millors vins del moment. És la consecució de l’experiència de bastants anys al capdavant i al servei en diferents establiments hostelers, dins i fora del Principat d’Andorra. Pedro Pascual Miranda i José Antonio Guillermo al capdavant de la sala i la gestió, acompanyats en la cuina per Marga Romero i Patrick Mariot formen l’equip. El restaurant treballa un estil de cuina contemporània, de mercat, utilitzant receptes clàssiques i modernes de la gastronomia, propera a tot el públic, amb una filosofia que té com a fil conductor el “pica-pica” que tan de moda està actualment. Ocupa un petit local de moderna decoració amb una capacitat per fins a 48 comensals, en el qual destaca una petita sala “enacoteca” on s’exposen una quantitat molt considerable de vins de primeres marques nacionals i estrangeres. Un dels objectius de l’establiment és també fer descobrir als comensals vins, regions vinícoles i raïms, una mica oblidades o poc comercials, sense oblidar els licors i destil·lats, en els quals destaquen les ginebres. El total de referències del celler ronda les 700.

Especialitats de la casa

– Terrina de foie amb poma i vainilla de bourbon: 18,95 €
– “Carpaccio” de gambes a la taronja amb pinya i pebre: 15,90 €
– El clàssic d’ou fregit amb puré de patata i foie: 16,25 €
– “Cocochas” de bacallà al pil pil de foie: 20,95 €
– Onglet de bou amb ceba confitada i trinxat: 18,95 €
– Coulant de xocolata negre amb gelat de vainilla: 7,50 €

– :
– :

– Vi de la Casa: Sao Jove, 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

376 81 35 45 i 376 387 220

Web

CAPACITAT:

14 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T18:40:29+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top