LE TAILLEVENT | París

QÜALIFICACIÓ: 9,50

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

15, rue Lamennais. . París
75008 París.

HORARIS

De 12,15 a 13,30 i de 19,15 a 22,00. Tanca dissabte, diumenge i del 27 de juliol al 26 d’agost

Fundat l’any 1946, aquest restaurant propietat dels germans Gardinier, va aconseguir ser considerat un dels millors restaurants del món, fregant la perfecció, amb 3 estrelles Michelin. Actualment, amb 1, segueix sent una de les referències més importants de la restauració parisenca, tant per la seva exquisida cuina, com pel seu marc i servei. David Bizet, xef de Taillevent des del 2018, ofereix una cuina gastronòmica, clàssica actualitzada, impecable. La decoració és també clàssica i molt elegant. La capacitat del menjador és per a 60 comensals. El celler és una dels més importants de França, amb 40.000 ampolles i 1.300 varietats a la carta de vins. Sens dubte, Taillevent és una cita ineludible per als amants de la bona taula en la seva estada a la capital francesa, un dinar o un sopar en aquest establiment és sempre memorable, una gran experiència gastronòmica de gratíssim record.

Especialitats de la casa

– Poireau en croûte de sel truffé, mimosa de cèpes, essence sauvage poivrée: 69,00 €
– Rouget barbet confit, concentré torréfié, coco de Paimpol et foie gras: 72,00 €
– Paimpol et foie gras: 72,00 €
– :
– :
– Baba agrumes, citronnelle, saveurs végétales: 25,00 €

– Menú migdia: 90,00 €
– Menú degustació: 220,00 €

– Vi de la Casa: , 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

+ 33 (0) 144 95 15 01

Web

CAPACITAT:

32 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARDAMERICAN EXPRESSDINERS CLUB

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T14:26:15+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top