LA CUINA D’EN CARLOS | Pratdip

LA CUINA D’EN CARLOS | Pratdip

QÜALIFICACIÓ: 7,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Ermita de Santa Marina.
43320 Pratdip.

HORARIS

Horari: 13h a 15h. Tanca els dimecres. Terrassa oberta a l’estiu

En Carlos i la Carmen van arribar fa molts anys a les comarques tarragonines i es van enamorar dels paisat-ges de Pratdip, un petit poble del Baix Camp, envoltat de muntanyes. Allí hi van descobrir l’Ermita de Santa Marina, de gran devoció popular, situada a pocs quilòmetres del nucli urbà seguint la carretera que porta a Mora la Nova, a la part sudest de la Serra de Llaberia. En Carlos i la Carmen es van fer càrrec de la cura del santuari i del bar situat al costat mateix de l’ermita. Amb el pas del temps, el bar es va convertir en un restaurant i així, va néixer La Cuina d’en Carlos com un espai proper i familiar. La formació de Carlos com a cuiner és autodidacta. La seva cuina és tradicional, cuina de sempre, catalana i de muntanya, que parteix de bons productes i respecta els seus sabors, amb elaboracions adients. Els seus plats són abundants i contundents i el protagonista principal són les carns de primera categoría, especialment la caça (civet de senglar, cassoleta de cèrvol). Del menjador senzill amb tons vintage i rústics. Cal destacar l’àmplia gamma que tenen de vins i caves. També ofereix un gran assortit de whisky i espectaculars gin tònics. A més, els vins i caves tenen un protagonisme especial ja que arrel d’aquestes referències el restaurant celebra un important esdeveniment anomenat la Nit de Vins. A aquesta celebració hi predominen vins de diferents denominacions d’origen i caves que mariden amb les especialitats del xef. Aquest any, el restaurant celebrarà la VI Nit de vins.

Especialitats de la casa

– Caragols estofats amb botifarra i el seu toc picant: 15,00 €
– Galtes de vedella amb melmelada d’albercoc: 14,00 €
– Espatlla de xai al forn amb pebre de Java i Jamaica: 16,00 €
– Estofat de cua de vedella: 16,00 €
– Tonyina vermella fresca en escabetx maridada amb whisky: 21,00 €
– Pastís de borratxo: 5,00 €

– :
– :

– Vi de la Casa: Montsant, 17,00 €

Serveis

, , , , ,

PREU MITJÀ:

CONTACTE

619 390 468 – 977 26 26 44

Web

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-12T18:15:57+02:00setembre, 2020|Restaurants|0 Comments
Go to Top