LA BOELLA | La Canonja

QÜALIFICACIÓ: 7,75

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Mediterrània

ADREÇA

Autovia Tarragona-Reus , km 12.
43110 La Canonja.

HORARIS

De 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge, dilluns i els mesos de gener i febrer

El restaurant i complex oleoturistic amb hotel boutique, centre de convencions, vinoteca, taller i olí d’oli, es troba al costat de l’autovia de Reus a Tarragona, davant de l’aeroport, envoltat per una finca de 150 hectàrees de jardins i oliveres. El restaurant a la carta, situat al primer pis de l’antiga masia restaurada, compta amb 10 taules en un marc únic i una terrassa per gaudir durant l’estiu. La cuina, mediterrània i de mercat amb tocs d’autor, va a càrrec de Manuel Ramírez. La carta canvia per temporades. Al capdavant del menjador hi ha Amalio Merino. Al celler, que es pot visitar i s’hi poden comprar vins, hi ha més de 6.000 ampolles i més de 200 referències y esta a cura de la sommelier Roser Virgili.

Especialitats de la casa

– Ous del mas La Boella amb patates, pernil i tòfona: 15,50 €
– Caldereta de llamàntol blau, com es fa a Cambrils, amb patates, pa fregit i allioli: 47,00 €
– Dau de melós de vedella amb poma, foie i codony: 19,00 €
– Rebosteria de la Boella. A escollir dins d’un assortiment de pastissos, bunyols, cremes, etc. elaborats diàriament en el nostre obrador,: 6,00 €

– Menú “Elixir Dorado”: 40,00 €
– Menú degustació: 45,00 €

– Vi de la Casa: Mas La Boella, 18,00 €

Serveis

Aire condicionat. Aparcament.Terrassa. 2 menjadors privats per fins a 20 i 50 comensals.

PREU MITJÀ:

40,00 €

CONTACTE

977 77 15 15

Web

CAPACITAT:

50 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-11-12T10:34:48+01:00setembre, 2020|PREMI GOURMAND, Restaurants|0 Comments
Go to Top