QÜALIFICACIÓ: 7,25
TIPUS DE CUINA:
Tradicional
ADREÇA
Rafael Salgado, 11.
28036 Madrid, Madrid.
HORARIS
Horari d’13,00 a 16,00 i de 20,30 a 24,00. Tanca Setmana Santa i a l’agost

Situat al costat de l’estadi del Bernabéu, és tot un clàssic, amb més de 30 anys de singladura, oferint bona cuina tradicional. Plats del dia saborosos i abundants, molt ben elaborats, al costat de la carta igualment apetitosa. És el més destacat restaurant cerveseria dels creats a Madrid, Barcelona i Sevilla, 10 en total, durant 50 anys, per José Luis Ruiz Solaguren, tot un personatge i una institució per si mateix. Amant del producte tradicional, virtuós de la qualitat, poderós en la seva humilitat i prestador de serveis per naturalesa, va començar la seva tasca de jovenet a Bilbao i el 1957 va obrir la seva primera cerveseria al madrileny carrer Serrano, que aviat va ser lloc de tertúlia d’escriptors, artistes, polítics, etc. L’èxit d’aquella primera iniciativa va generar l’expansió dels altres establiments, basats sempre amb la filosofia del seu fundador: una cuina senzilla feta amb productes de qualitat i un servei atent en un ambient agradable. Més de cent guardons avalen la trajectòria de José Luis, sens dubte un dels grans empresaris de la gastronomia espanyola, que també va fundar una prestigiosa bodega de vins, Mocen, en Roda. Després de la seva mort, el maig del 2013, els seus fills continuen la tasca d’aquest gran professional i senyor, sota la denominació de Grup José Luis. Al capdavant dels fogons de l’establiment del carrer Rafael Salgado hi ha el xef Paco Díaz. La sala la dirigeix Javier Fernández. La carta de vins ofereix unes 40 referències.
Data de l’última actualització de la informació: 11-juny-19
Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions
Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.
Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.