JOAN URGELLÈS | Les Borges del Camp

RESTAURANT DE L'ANY 2008

JOAN URGELLÈS | Les Borges del Camp

QÜALIFICACIÓ: 9,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Carrer Magadalena Martorell, 65
43350 Les Borges del Camp, Tarragona.

HORARIS

De 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00 hores. Tanca diumenge vespre i dilluns tot el dia

Sens dubte el que en els darrers anys venia sent el millor restaurant de Reus i que portava el nom del seu xef propietari, Joan Urgellès va tancar a començaments del 2019 per traslladar-se al centre de la població propera de Les Borges del Camp, per gaudir d’un local més gran i molt més ben condicionat i seguir desenvolupant una de les millors cuines d’autor del Baix Camp. El nou Joan Urgellès, que es va inaugurar el 4 d’abril, ocupa el que havia estat durant dècades la Fonda Emilio i que portava varios anys tancat, degudament reformat i possat al dia. Actualment l’establiment, situat al carrer que travessa la població, disposa de dos menjador, ben diferenciats, i una gran terrassa a l’aire lliure que fa també la funció d’aparcament privat. El primer menjador, situat a l’entrada del restaurant, al costat de la barra de bar, té una capacitat per a 30 comensals i recorda en la seva decoració minimalista i els colors predominants, negre i daurat, el Joan Urgellès reusenc. El segon menjador separat per un curt pasadís i que té accès directe a la terrassa, és més gran, per a uns 80 comensals, té una decoració més tradicional i queda davant la cuina a la vista. Dirigeix els menjadors Jordi Ramon Roman. L’oferta culinària de Joan Urgellès és d’autor, creativa, de temporada, mediterrània i de fussió asiàtica. Una cuina molt treballada i pensada en la que cada plat és un festival de gustos i textures ben combinats i que possen de relleu el mestratge i il·lusió que posa el xef, format a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils, en les seves elaboracions. A més de la carta, presenta dos menús degustació i un menú diari. Són menús que combinen en els plats el mar i la muntanya, salats i dolços i fussió de productes ben nostres amb els de la cuina tradicional oriental. La carta de vins que té unes 90 referències recull diferents D.O.s especialment de les comarques tarragonines.

Especialitats de la casa

– Dim sum de gamba i shitake, salsa teriyaki i ruca cruixent
– La patata brava & vermut Miró; pa amb tomàquet i pernil ibèric de gla a la nostra manera
– Ceba rostida en soja dolça, anguila fumada del Delta, cloïsses, musclos, alga wakame i sopa de sèsam torrat
– Orada a la meniere de sessam torrat, shitake saltat, alga wakame, polç de nori i tinta thai negre
– Bacallà ibèric de gla, llom confitat en greix, botifarró, bacó i tòfona, crema de cansalada ibèrica i xips de moniato
– Caprici dolç de la casa

Serveis

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

80 comensals

ACCEPTEN:

VISA

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-09-13T08:27:15+02:00gener, 2020|PREMI GOURMAND, Restaurants|0 Comments
Go to Top