JOAN URGELLÈS | Les Borges del Camp

RESTAURANT DE L'ANY 2018

JOAN URGELLÈS | Les Borges del Camp

QÜALIFICACIÓ: 9,00

TIPUS DE CUINA:

D’autor

ADREÇA

Carrer Magadalena Martorell, 65 Les Borges del Camp
43350 Les Borges del Camp, Tarragona.

HORARIS

De 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 23,00 hores. Tanca diumenge vespre i dilluns tot el dia

Restaurants_JOAN URGELLÈS _Tarragona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISA

Sens dubte el que en els darrers anys venia sent el millor restaurant de Reus i que portava el nom del seu xef propietari, Joan Urgellès va tancar a començaments del 2019 per traslladar-se al centre de la població propera de Les Borges del Camp, per gaudir d’un local més gran i molt més ben condicionat i seguir desenvolupant una de les millors cuines d’autor del Baix Camp. El nou Joan Urgellès, que es va inaugurar el 4 d’abril, ocupa el que havia estat durant dècades la Fonda Emilio i que portava varios anys tancat, degudament reformat i possat al dia. Actualment l’establiment, situat al carrer que travessa la població, disposa de dos menjador, ben diferenciats, i una gran terrassa a l’aire lliure que fa també la funció d’aparcament privat. El primer menjador, situat a l’entrada del restaurant, al costat de la barra de bar, té una capacitat per a 30 comensals i recorda en la seva decoració minimalista i els colors predominants, negre i daurat, el Joan Urgellès reusenc. El segon menjador separat per un curt pasadís i que té accès directe a la terrassa, és més gran, per a uns 80 comensals, té una decoració més tradicional i queda davant la cuina a la vista. Dirigeix els menjadors Jordi Ramon Roman. L’oferta culinària de Joan Urgellès és d’autor, creativa, de temporada, mediterrània i de fussió asiàtica. Una cuina molt treballada i pensada en la que cada plat és un festival de gustos i textures ben combinats i que possen de relleu el mestratge i il·lusió que posa el xef, format a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils, en les seves elaboracions. A més de la carta, presenta dos menús degustació i un menú diari. Són menús que combinen en els plats el mar i la muntanya, salats i dolços i fussió de productes ben nostres amb els de la cuina tradicional oriental. La carta de vins que té unes 90 referències recull diferents D.O.s especialment de les comarques tarragonines.

– Dim sum de gamba i shitake, salsa teriyaki i ruca cruixent
– La patata brava & vermut Miró; pa amb tomàquet i pernil ibèric de gla a la nostra manera
– Ceba rostida en soja dolça, anguila fumada del Delta, cloïsses, musclos, alga wakame i sopa de sèsam torrat
– Orada a la meniere de sessam torrat, shitake saltat, alga wakame, polç de nori i tinta thai negre
– Bacallà ibèric de gla, llom confitat en greix, botifarró, bacó i tòfona, crema de cansalada ibèrica i xips de moniato
– Caprici dolç de la casa
– :
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació:

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-01-23T18:40:31+01:00Gener, 2020|PREMI GOURMAND, Restaurants|0 Comments