HOSTAL DEL CARME | Vilagrassa

HOSTAL DEL CARME | Vilagrassa

QÜALIFICACIÓ: 7,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Antiga Ctra. Nacional II km 504. Villagrasa
25330 Vilagrassa, Lleida.

HORARIS

De 13,30 a 16,00 i de 20,30 a 2,00. No Tanca

Restaurants_HOSTAL DEL CARME _Lleida

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

150 comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

La família Pinós-Calvet, propietària de l’antiga Fonda Espanya, a la localitat de Tàrrega, el 1960 va instal·lar l’Hostal del Carme al peu de l’antiga carretera nacional II de Madrid a França, sent l’habitual parador de carretera molt conegut pels usuaris de la transitada via. L’any 1990, amb la construcció de l’autovia que va deixar apartat l’hostal del trànsit per carretera, aquest es va reconvertir i en l’actualitat, després de 59 anys d’història i amb la incorporació de la tercera generació al negoci familiar, s’ha convertit en el referent gastronòmic de la zona, amb cuina tradicional catalana de la comarca. Al capdavant de la cuina hi ha Marta Pinós. La sala, amb una capacitat per fins a 80 comensals, la dirigeix el seu germà Pere Pinós. El celler del restaurant compta amb unes 45 referències.

– Caragols Hostal o a la llauna 15,00 €
– Olla barrejada 8,25 €
– Canelons de la casa 10,50 €
– Cassola del tros 14,90 €
– Carpaccio de salmó amb llagostins marinats 14,55 €
– Poma al forn amb crema catalana 4,95 €
– Masia la Sala 13,50 €
– Menú del dia (cafeteria): 12,60 €
– Menú Aniversari: 29,00 €

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 07-juny-19

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

By |2020-02-13T19:17:28+01:00Gener, 2020|Restaurants|0 Comments