HOSTAL COLOMÍ | Santa Coloma de Queralt

RECONEIXAMENT A LA SEVA HISTÒRIA 2016

HOSTAL COLOMÍ | Santa Coloma de Queralt

QÜALIFICACIÓ: 8,00

Qualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació GourmandQualificació Gourmand

TIPUS DE CUINA:

Tradicional

ADREÇA

Raval de Jesús, 10
43420 Santa Coloma de Queralt, Tarragona.

HORARIS

De 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,00. No tanca

Restaurants_HOSTAL COLOMÍ _Tarragona

PREU MITJÀ:

CONTACTE

CAPACITAT:

comensals

ACCEPTEN:

VISAMASTERCARD

D’un petit hostal a un gran restaurant: Colomí, de les germanes Camps. Molts anys al peu del canó, amb una cuina honesta que estusiasme a tothom. Poc es pensaven en Josep Camps i la Pepita Franquesa, avis d’en Pep Trullols, que actualment amb la seva mare Rosita Camps i la seva tieta Nati Camps, que la tercera generació portaria aquell petit hostal que van obrir al cor de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà) a l’any 1947, seria un dels millors restaurants de les comarques tarragonines de l’interior. Certament l’èxit d’aquest restaurant és sorprenent i admirable amb una proposta senzilla i lliure d’artificis. El secret és una cuina honesta, tradicional catalana, molt ben elaborada i amb un producte impecable. És per aquest motiu que el restaurant Hostal Colomí ha robat el cor als seus comensals fidels a l’establiment. Malgrat estar ple de gom a gom, el servei és molt diligent i amable i el tracte dels patrons amb la clientela és entranyable. Al llarg de tanta història el restaurant ha canviat d’ubicació tres vegades, ocupant actualment un local amb un menjador agradable, ampli i confortable presidit amb una gran graella on el comensal veu com es preparen les carns a la brasa i un altre menjador al primer pis. En resum, l’experiència del dinar o sopar al Colomí resulta plenament gratificant. La tasca gastronòmica que venen desenvolupant des de fa quasi 70 dècades les germanes Camps, amb el suport d’en Pep, és tota una referència a la comarca de la Conca de Barberà.

– Bunyols de bacallà o de carn
– Ceps amb foie fresc i ou fregi
– Cabrit al forn
– Cua de bou amb pera i xocolata
– Entrecot d Nebraska 400grs
– Soufflé de xocolata, orelleta amb anís de Chinchón, mel i mató.
– :
– :

ADAPTAT A DISCAPACITATS

PÀRKING PROPI

ACCEPTA MASCOTES

TERRASSA

PLATS VEGANS / VEGETARIANS

PLATS GLUTEN FREE

SERVEI DISPONIBLE

SERVEI NO DISPONIBLE

Data de l’última actualització de la informació: 26-oct.-18

Subscriu-te & Rep les Nostres Recomanacions

Estigues a l’última en establiments gourmand. Inscriu-te per ser el primer en descobrir les nostres trovalles setmanals.



Guia Gourmand NO envia spam. Pots donar-te de baixa quan vulguis.

Restaurants propers

By |2020-02-13T19:14:18+01:00gener, 2020|PREMI GOURMAND, Restaurants|0 Comments