Fanni Rom, amb el suport del seu marit, Antoni Martínez, que té cura de la cuina i les sales, ha iniciat una nova etapa d’aquest restaurant a finals del 2019, després de renovar totalment els menjadors i la decoració del local.

Tons clars i fotografies marineres en blanc i negra a les parets, en els dos menjadors, elegants,  agradables i acollidors inviten a degustar una cuina mediterrània que fa l’ullet a productes i salses orientals, en plats de fusió, ben treballats, no absents d’un tot de creativitat. No hi falten els arrossos, tan tradicionals de la Costa Daurada i també incorpora a la carta algunes carns de qualitat i plats per compartir.

La bodega és notable i variada amb unes de 70 referències de vins i caves. El vi de la casa és el Sisquera, DO Terra Alta, 11,60. El servei és molt polit.

Entre les seves especialitats cal destacar el tàrtar de tonyina amb llàgrimes d’escuma de wasabi, 17,00; llagostins a la crema de cítrics, 16,00; Rap a la crema de mostassa, 22,00; turbot al forn amb patata, ceba i tomàquet, 21,00; filet de vedella amb foie al ron i mel, 21,00; i a l’hora de les postres, l’assortiment de sushis dolços, 6,00.

També ofereix un Menú entre setmana per 18,00 euros i un Menú caps de setmana per 23,00 euros. Preu mitjà d’un àpat, 35,00.

Sant Pere, 9. (43850) Cambrils. Tel.: 977 36 10 49. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca diumenge nit, dilluns. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 1 menjador privat per fins a 10 comensals i capacitat total per a 60. [email protected]

 

Sant Pere, 9. (43850) Cambrils. Tel .: 977 36 10 49. Horario de 13,00 a 16,00 y de 20,00 a 23,00. Cierra domingo noche, lunes. Master Card, 6000 y Visa. Aire acondicionado. Terrassa. 1 comedor privado para hasta 10 comensales y capacidad total para 60. [email protected]